Bebeluş găsit mort într-o casă părăsită. Vezi ce au declarat părinţii când au venit criminaliştii

Un bebeluș de numai o lună a fost găsit mort, miercuri, într-o casă părăsită din Timișoara. Tatăl micuţului a spus că acesta a plâns pe parcursul nopţii, dar s-a liniştit după ce a fost alăptat. Poliţiştii au început o anchetă în aceast caz.

RomaniaTV.net
17 feb. 2016, 12:59
Bebeluş găsit mort într-o casă părăsită. Vezi ce au declarat părinţii când au venit criminaliştii

Un bebeluş de numai o lună a fost găsit fără suflare chiar de mama sa. Aceasta l-a trezit și pe tatăl copilului, care a sunat la 112. Bărbatul povestește că bebelușul a plâns destul de mult noaptea trecută, însă s-a liniștit când mama sa l-a pus la sân.

Dimineața, însă, aceasta a constatat că era mort. Potrivit tion.ro, familia stă într-o casă părăsită de pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara, chiar lângă cimitirul de pe strada Cosminului. La fața locului a fost trimisă de urgență o salvare, însă manevrele de resuscitare efectuate de medici nu au avut succes.

Doctorii au sunat la Poliție, iar la fața locului a fost trimisă o echipă de criminaliști care a început o anchetă. Tot la fața locului sunt și cei de la Protecția Copilului, care vor investiga dacă micuțul era ținut în condiții improprii sau nu. Doar autopsia va stabili cu exactitate cauza morții. În acea casă mai locuiesc alți doi copii, iar părinții mai au alți trei dați în plasament. Pe corpul micuțului nu au fost descoperite urme de violență.

Citeşte şi: Duceau sicriul cu bebeluşul la crematoriu, dar au auzit scâncete din interior! Ce au descoperit când au deschis sicriul