Bebeluş MORT la trei ore după operaţie. Părinţii acuză medicii de MALPRAXIS

Caz dramatic la Galaţi, unde un bebeluş de trei săptămâni a murit la câteva ore după o operaţie de extirpare a unui chist ovarian. Familia acuză medicii de malpraxis şi a depus mai multe plângeri.

09 feb. 2016, 15:29
Bebeluş MORT la trei ore după operaţie. Părinţii acuză medicii de MALPRAXIS

Mama bebeluşului, în vârstă de doar 22 de ani, este sfâşiată de durere. Tânăra a născut în urmă cu trei săptămâni o fetiţă, însă imediat după naştere medicii au descoperit că micuţa are un chist ovarian şi a fost operată. 

Dupa ce m-au operat medicii de aici, a iesit dna doctor si mi-a spus: dna Istrate stati fara grija , operatia a decurs perfect, copilul plange, va rog sa-mi dati o suzeta ca-i este foame„, a povestit tânăra.

Femeia îşi doreşte ca cei care sunt vinovaţi de această tragedie să plătească:

Vreau ca cine a gresit si mi-a omorat fetita sa plateasca, sa nu mai moara si alti copii, sunt niste criminali„, a declarat mama bebeluşului.

Şi bunica bebeluşului este foarte afectată de ceea ce s-a întâmplat în spital:

Dumneaei a garantat 99% ca se va face bine copilul aici, la iesire din operatie ni s-a spus ca totul a fost bine si dupa 3 ore sa fie declarat copilul mort„, a spus bunica copilului.

Medicii spun însă că fetiţa a murit din cauza unor complicaţii apărute după operaţie.

„Post operator au aparut complicatii care au dus la insuficienta mai multor organe si a dus la deces„, a declarat Geta Badiu, director al Spitalului de Pediatrie „Sf. Ioan” din Galati.

Familia a depus mai multe plângeri în care acuză medicii de malpraxis.