Bebeluş mort la un spital din Timişoara. Era al unei familii de „traci”

Bebeluş mort la un spital din Timişoara. Poliţiştii din Timiş au deschis o anchetă, după ce copilul de doar câteva luni al unei familii autodeclarată de "traci”, s-a stins din viaţă. Potrivit medicilor, bebeluşul a fost preluat cu un elicopter de la Făget şi dus de urgenţă la Spitalul Louis Ţurcanu din Timişoara, unde a murit.

28 dec. 2020, 20:04
Bebeluş mort la un spital din Timişoara. Era al unei familii de „traci”
Un bebeluş dintr-o familie de "traci" autodeclaraţi a murit la un spital din Timişoara

Bebeluş mort la un spital din Timişoara. Băieţelul decedat este fiul unei familii de ‘traci’, care la începutul lunii noiembrieau încercat să intre forţat în ţară, refuzând să prezinte documentele. În autoturism fusese identificate cinci persoane, doi adulţi şi trei copii, care aveau domiciliul în localitatea Marnicu Mic, comuna Fardea, judeţul Timis, si sustineau ca vin din Danemarca, scrie lujojinfo.ro.

Cel mai mic din familie nu avea niciun act de identitate şi nu figura ca înregistrat în evidenţele de stare civilă din România sau Danemarca.

Citeşte şi: Protest la Timişoara, anti mască şi anti vaccin COVID, în prima zi a campaniei de imunizare în România

Bebeluş mort la un spital din Timişoara

Potrivit medicilor, bebeluşul a fost preluat cu un elicopter de la Făget şi dus de urgenţă la Spitalul Louis Ţurcanu din Timişoara. În cele din urmă, copilul a intrat în stop cardiorespirator, iar în ciuda eforuturilor făcute de medici, micuţul nu a mai pututu fi salvat.

Însă, imediat după declararea decesului, tatăl copilului a devenit recalcitrant. Iar la sosirea poliţiştilor acesta s-a legitimat doar cu nişte hârtii fără valoare care nu pot înlocui documentele de identitate valabile.

Bărbatul a fost dus la o Secţie de Poliţie din Timişoara pentru a putea fi identificat. În timp ce se afla în maşina poliţiei, a făcut un live pe Facebook.

Acum, poliţiştii aşteaptă rezultatul autopsiei. Potrivit anchetatorilor, există suspiciunea că bebeluşul ar fi fost bolnav de câteva zile însă părinţii ar fi refuzat să ceară ajutorul medicilor.