Bebeluș salvat de o cățea și puii ei, după ce a fost abandonat de părinți pe un câmp. Poveste impresionantă!

Un bebeluș a fost abandonat într-o provincie din India. Micuțul a fost găsit de un câine, iar patrupedul și puii lui i-au ținut de cald și i-au salvat viața.

21 dec. 2021, 19:01
Bebeluș salvat de o cățea și puii ei, după ce a fost abandonat de părinți pe un câmp. Poveste impresionantă!

Bebeluș salvat de o cățea și puii ei, după ce a fost abandonat de părinți pe un câmp

Nou-născutul a fost salvat de cățelușii adorabili care l-au îmbrățișat și i-au ținut de cald ore întregi. Micuțul a fost abandonat într-o noapte pe un câmp. Nu avea haine și avea cordonul ombilical încă atașat.

Potrivit oamenilor legii, bebelușul a fost găsit de un câine fără stăpân, în provincia Chattisgarh din India. Cățelușii lui au venit și i-au ținut de cald.

„Poate căldura cățeilor și a mamei lor au ținut acest nou-născut în viață. De obicei, temperatura scade peste noapte și e deja decembrie. Este un miracol”, a spus un localnic.

Găsit cuibărit alături de un pui de cățel, nou-născutul a fost complet nevătămat și descoperit după ce locuitorii l-au plângând, se susține.

Un localnic a spus că e un miracol că bebelușul a supraviețuit nopții fiindcă de mutle ori câinii fără stăpân pot fi răi.

„Nu sunt părinți, sunt criminali. E un miracol să găsești un nou-născut care supraviețuiește atunci când câinii vagabonzi îl pândesc în toiul nopții”, a mai spus el.

Nou-născutul este o fetiță care a fost numită Akanksha. O anchetă e în desfășurare în momentul de față, iar oamenii legii îi caută pe părinți.

Un localnic a dezvăluit că a plecat de la muncă și trecând prin zona respectivă a auzit un copil plângând.  „Dimineața, am văzut că în satul nostru este o fetiță nou-născută care plângea și zăcea alături de căței. Am intrat în panică și am informat departamentul de sănătate înainte ca nou-născutul să fie dus la spital pentru un control suplimentar”.

Citește și Bebeluş mort de frig în grădina casei sale. Mama şi bunica, arestate pentru omor

Citește și Un nou caz șocant! O minoră de 16 ani din Târgu Mureș a născut un băiețel într-o sărăcie lucie! Paramedicii au ajutat-o să nască în intuneric! E incredibil câți ani are „tatăl” bebelușului născut de biata copilă!