Bebeluş ucis de mama lui, o româncă din Irlanda. Femeia şi-a înjunghiat şi copilul mai mare, dar acesta a supravieţuit

O româncă din Irlanda de Nord este acuzată de uciderea copilului ei și riscă să-și petreacă tot restul vieții după gratii. Tânăra de 29 de ani a încercat, de asemenea, să-i ucidă şi sora mai mare, în vârstă de doi ani, dar aceasta a supravieţuit loviturilor de cuţit şi se află internată în spital.

03 aug. 2021, 12:15
Bebeluş ucis de mama lui, o româncă din Irlanda. Femeia şi-a înjunghiat şi copilul mai mare, dar acesta a supravieţuit
Bebeluş ucis de mama lui, o româncă stabilită în Irlanda. FOTO: Daily Mail

O româncă din Irlanda și-a ucis bebelușul dintr-un motiv pe care anchetatorii încă nu şi-l explică. Aceştia nu exclud, însă, varianta că femeia ar suferi de anumite boli psihice.

Raluca Tagani are 29 de ani și trăiește de mai mulți ani în Belfast, capitala Irlandei de Nord.

Bebeluş ucis de mama lui, o româncă stabilită în Irlanda

Pe 27 iulie, românca l-a ucis pe fiul ei, Liam O’Keefe, în locuinţa lor din Ardoyne, Belfast, după care ar fi încercat să facă exact același lucru și cu fiica ei de doi ani, informează Daily Mail.

Crima îngrozitoare a fost descoperită de vecinii Ralucăi, care l-au anunțat pe soțul ei, aflat în acel moment în Anglia. Acesta s-a întors de urgență la Belfast, dar nu a mai putut face nimic. Tragedia a fost relatată de Lara, fiica dintr-o altă căsnicie a bărbatului.

Citeste si Grecia aplică sancțiuni și tăieri de salarii pentru profesorii care nu se vaccinează

Micuțul ar fi fost înjunghiat în repetate rânduri cu un cuțit de bucătărie. Apoi, femeia a încercat să-şi ucidă şi fiica de doi ani, dar, printr-o minune, aceasta a supravieţuit, cel puțin deocamdată. Copilul se află acum la spital, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supravieţuire.

Când a aflat că Liam a murit, a lăsat telefonul și a țipat. L-am ținut în timp ce plângea. Poliția și ambulanța au venit să verifice starea lui. Tatăl meu este un om puternic și nu își manifestă niciodată sentimentele. Să-l vezi așa a fost îngrozitor”, a povestit Lara, potrivit Daily Mail.

Micuţul urma să fie botezat în câteva săptămâni

Raluca Tagani şi William s-au cunoscut în România, cu trei ani în urmă. De atunci, s-au mutat în Irlanda de Nord, s-au căsătorit și au avut împreună doi copii.

Soțul femeii a povestit că se pregăteau pentru botezul micuțului de numai opt săptămâni. Pentru acest eveniment, ei urmau să vină în România

Întreaga comunitate s-a mobilizat, iar ursuleţi de pluş au fost lăsaţi în afara grădinii familiei, dar și foarte multe flori. Cazul a șocat întreaga ţară.

Bebeluş ucis de mama lui

Raluca Tagani a fost dusă la spital, iar de acolo la închisoare, unde va sta pe întreaga durată a cercetărilor și a procesului, care va începe pe 27 august la Belfast. În acest moment, românca este acuzată de crimă și tentativă de crimă și riscă să-și petreacă tot restul vieții la închisoare.

Citeste si A treia doză de vaccin anti-COVID, administrată în Marea Britanie începând din septembrie. Sunt vizate persoanele de peste 50 de ani