„Bebeluşa” Oana Ioniţă are un nou iubit, a făcut anunţul surpriză: „Poate mă recăsătoresc, am rochii de mireasă, sunt pregătită”

La mai bine de jumătate de an de când a anunțat divorțul, Oana Ioniță a dezvăluit că este implicată într-o nouă relație. Celebra coregrafă este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. „Poate mă voi recăsători la un moment dat. Am rochii de mireasă, sunt pregătită, mereu îmbrac rochii de mireasă!”, a declarat Oana Ioniță.

25 feb. 2024, 20:57
„Bebeluşa” Oana Ioniţă are un nou iubit, a făcut anunţul surpriză: „Poate mă recăsătoresc, am rochii de mireasă, sunt pregătită”
Oana Ioniță, dezvăluiri emoționante despre viața, după divorț și relația cu fiul său care nu mai locuiește cu ea!

Oana Ioniţă a făcut anunțul la un an de la divorţ. Celebra coregrafă a dezvăluit că simte din nou fluturi în stomac duppă ce în viața ei a apărut un alt bărbat, care i-a cunoscut deja cei doi copii. Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” nu exclude nici varianta de a deveni din nou mireasă.

Reamintimn că, după 10 ani de căsnicie, Oana Ioniță și Florin Budnaru au decis să se despartă. Maxim, fiul lor, a rămas în grija tatălui, în timp ce Isabel, fata Oanei, rămâne cu mama ei.

Invitată în emisiunea „Exclusiv VIP”, prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a povestit prin ce situație delicată trece. Ea chiar a izbucnit în lacrimi în timp ce transmitea un mesaj mai mult decât emoționant.

„Încerc să mă reabilitez. După cum știi, am finalizat un divorț. Când o faci la 20 de ani nu e atât de grav, dar când ai doi copii lucrurile devin mai sensibile! După 10 ani, lucrurile evoluează și separarea intervine cu mai multe probleme, nu e chiar una simplă! Dacă nu ar fi actul de căsătorie, poate ar fi și mai simplă separarea! S-a întâmplat, s-a finalizat! Eu sunt bine, nu știu ce se întâmplă pe partea cealaltă! Sufăr destul de mult că nu îl văd pe Maxim!”, a povestit vedeta, care are o urmă de regret cu privire la înțelegerea pe care a făcut-o cu fostul ei soț cu privirea la fiul lor, așa că s-a gândit să atace în instanță această convenție”, a spus Oana Ioniţă.

„Noi, în urma divorțului, am făcut o convenție pe care acum o regret. O convenție cu doi oameni care divorțează nu e mereu corectă. La un moment dat, nu mai sunt chiar în acordul celuilalt. Am făcut un acord scris în care vacanțele sunt clare – jumătate-jumătate – și ne înțelegem pentru restul timpului. Din câte mi-a spus avocata de la vremea respectivă, convenția poate fi oricând atacată și modificată. Doar că nu e așa de ușor. Nu l-am mai văzut atât de des, că neputințele lui din program de a-l vedea cât îmi doresc eu s-au transformat în neputințe ale mele. (…) Domiciliul lui am hotărât să fie la fostul soț, fata are domiciliul la mine. Ei amândoi fac ore de dans la mine. S-a întâmplat să nu mai am acces foarte mult la el. Și am zis să atac această convenție. Am recurs, pe cale legală, la o revenire, ca să creăm un program fix. Să ne ținem noi, adulții, de el. Problema e că de 6 luni sunt într-o Ordonanță care nu s-a judecat”, a mai spus Oana Ioniţă.

Oana Ioniţă, mărturisiri sincere după despărțirea de partener: ”Nu îl mai simt pe băiatul meu mai aproape de mine”

Oana Ioniță, fosta Bebelușă de la ”Cronica Cârcotașilor”, s-a despărțit de partenerul ei de viață, Florin Budnaru. În 2013 s-au căsătorit civil, iar nașul lor a fost Mihai Găinușă. Au împreună și doi copii, Isabel și Maxim. După zece ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și Anamaria Prodan, primele imagini cu noul iubit, mai tânăr cu 14 ani decât impresara: „Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul…”

În urma separării, Maxim va rămâne cu tatăl lui, iar Isabela cu Oana. Divorțul lor nu e încă finalizat. Fosta dansatoare a mărturisit că recent i-a spus fiicei sale cine e tatăl ei biologic. Florin Budnaru nu e tatăl ei biologic, ci e rezultatul relației pe care a avut-o cu un bărbat de origine spaniolă, David.

Oana Ioniță a spus că 2023 a fost extrem de dificil pentru ea din cauza despărțirii de soț. De asemenea, vedeta a mărturisit că între ea și fiul său s-a creat o distanță.

„Sunt lucruri care fac parte din viața mea, nu am cum să scap. Am trăit experiența divorțului, momentul de separare și de un nou început. Am increcat să găsesc o variantă în care copiii să fie lângă noi. Îmi e greu. (…) Vreau să mă gândesc la lucrurile bune. Despărțirea este un lucru negativ în viața fiecărui om. La mine a fost mai dureros pentru că nu îl mai simt pe băiatul meu mai aproape de mine, dar o am pe fetița mea, în ea îmi găsesc sprijinul. Este o lecție. Dacă nu trecem prin aceste lucruri nu învățăm și nu avansăm”, a declarat Oana Ioniță, potrivit spynews.ro.

Citește și Cine este bărbatul misterios care o face pe Anamaria Prodan să zâmbească. Are bani mulți și este un sportiv cunoscut în toată lumea

Întrebată ce își dorește de la noul an, Oana Ioniță a spus: „Mi-aș dori să fiu mai echilibrată, trebuie să muncesc eu cu mine. E bien să gesti un om căruia să i te destăinui și să te eliberezi”.