Bebeluşa Oana îşi creşte singură fetiţa

Oana Ioniţă nu are parte de sprijin din partea fostului ei iubit spaniol, David, cu care o are pe micuţa Isabel, în vârstă de doi ani.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 15:13
Bebeluşa Oana îşi creşte singură fetiţa

Bebeluşa Oana are o fetiţă de doi ani, Isabel, cu un spaniol. După ce aceştia s-au despărţit, micuţa a rămas în custodia Oanei. Blonda a fost mereu extrem de elegantă în declaraţii cu privire la bărbatul cu care a rămas însărcinată, limitându-se mereu să spună că au păstrat o relaţie amicală, dar că el e foarte ocupat pentru a se ocupa şi de fetiţa lor. Cu toate acestea, Oana a precizat că nu îi va pretinde fostului iubit în instanţă plata pensiei alimentare.

„Încerc să-mi ţin familia cât mai departe de ochii presei. Nu am intenţia să dau pe nimeni în judecată, aşa cum s-a zvonit. Tatăl fetiţei este o persoană foarte ocupată şi amândoi am hotărât ca fetiţa să rămână în custodia mea. Nu este vorba de alte probleme, iar situaţia este foarte clară. Relaţia noastră s-a încheiat în urmă cu un an şi jumătate cu acordul amândurora. O cresc pe Isabel cum pot eu mai bine şi, cu ajutorul mamei mele, reuşesc să-i ofer micuţei tot ce are nevoie”, a declarat, pentru Click!, Oana.

Cei doi s-au cunoscut în Spania, unde vedeta a fost coregrafă ani la rând  în cluburile din Ibiza. David a studiat arhitectura la o universitate din Barcelona, iar cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.