Bebeluşii celebrii ai anului 2011 FOTO

Pentru vedetele internaţionale, anul 2011 a stat sub semnul maternităţii. Numeroase vedete au devenit mame, iar primele pagini ale tabloidelor au fost dominate mai mult de bebeluşi, decât de ţinute sexy.

RomaniaTV.net
26 dec. 2011, 13:34
Bebeluşii celebrii ai anului 2011 FOTO

La începutul anului, în ianuarie, actriţa Christina Applegate a dat naştere primului său copil, o fetiţă. O victorie şi un exemplu, dat de actriţa care în 2008 a fost operată de cancer la sân.

Mariah Carey a devenit mamă la 42 de ani. După o sarcină dificilă, Mariah a născut gemeni, o fetiţă şi un băiat.

Soţii Beckham au reuşit, în sfârşit să aibă şi o fetiţă, după trei băieţi. Deşi au acum patru copii, Victoria şi David Beckham spun că nu se vor opri aici şi că este foarte posibil ca familia să se mărească.

Puţini erau cei care credeau că rebela Pink va deveni vreodată mamă. Vedeta a născut o fetiţă, însă le-a promis fanilor că le rezervă suprize pentru viitorul album.

În Europa, probabil cel mai aşteptat copil al anului a fost Giulia Sarkozy. Micuţa prinţesă de la Palatul Elysee s-a lăsat îndelung aşteptată, iar naşterea sa „iminentă” a fost anunţată de mai multe ori. Prima Doamnă a Franţei a anunţat că va ţine copilul departe de obiectivele aparatelor de fotografiat.