Bebeluşul care a sfidat MOARTEA: Trăieşte după ce au fost oprite aparatele care îl ţineau în viaţă

Harrison Ellmer este un băieţel de şase luni care a sfidat toate aşteptările doctorilor la scurt timp după naştere şi a supravieţuit chiar şi după ce aparatele care îl ţineau în viaţă au fost oprite.

02 aug. 2013, 19:38
Bebeluşul care a sfidat MOARTEA: Trăieşte după ce au fost oprite aparatele care îl ţineau în viaţă

La doar trei săptămâni după ce s-a născut, Harrison s-a îmbolnăvit de meningită. La scurt timp după ce a fost internat bebeluşul a trebuit să fie resuscitat, iar atât părinţii lui, cât şi doctorii nu se aşteptau ca micuţul să supravieţuiască.

După ce a fost pus sub tratament antibiotic timp de şase zile, părinţii lui Harrison au primit o veste devastatoare: nimic nu se mai putea face pentru copilaşul lor.

Citeşte şi MIRACOL: O fată a prins în braţe un BEBELUŞ aruncat pe geam de mamă dintr-o clădire în flăcări VIDEO

Părinţii micuţului au luat decizia de a opri aparatele care îl susţineau în viaţă, însă miracolul pe care nici nu îl aşteptau s-a întâmplat: Harrison a început să respire de unul singur. Mai mult, copilul şi-a revenit în totalitate şi s-a dezvoltat normal, scrie Daily Mail.

Este un copil atât de fericit şi sănătos. Este micul nostru miracol„, conchide mama sa, Samantha Baker.

Din păcate, meningita de care a suferit l-a lăsat surd de urechea dreaptă şi cu o paralizie cerebrală uşoară, totuşi părinţii micuţului sunt fericiţi că îl au lângă ei în fiecare zi.

Citeşte şi Aventura sfidează MOARTEA: Vezi cele mai şocante fotografii ale temerarilor GALERIE FOTO