Bebeluşul regal britanic are deja un nume de domeniu pe internet

Abia venit pe lume, bebeluşul regal, întâiul născut al ducesei de Cambridge, Catherine şi al prinţului William,  are deja un nume de domeniu pe Internet.

RomaniaTV.net
25 iul. 2013, 15:07
Bebeluşul regal britanic are deja un nume de domeniu pe internet

Bebeluşul regal britanic, născut pe 22 iulie, are deja un nume de domeniu pe internet, compus din cele trei prenume ale sale, care a fost înregistrat de un antreprenor elveţian, a dezvăluit săptămânalul elveţian Handelszeitung, citat de AFP.

Luc-André Biggs a înscris încă din dimineaţa de miercuri, 24 iulie, numele de domeniu georgealexanderlouis.com, în timp ce prenumele bebeluşului ducesei de Cambridge Catherine şi al prinţului William nu a fost anunţat decât miercuri după-amiază. Luc-André Biggs, care creează nume de domeniu pe internet pentru a le revinde, a pariat pe combinaţia bună de prenume, pornind de la lista alcătuită de pariorii englezi.

George a fost prenumele favorit – alături de James, Alexander, Richard şi Louis – pentru micul prinţ cunoscut în prezent sub numele de Alteţa sa Regală Prinţul George de Cambridge, potrivit Agerpres.

Antreprenorul, în vârstă de 32 de ani, fost agent imobiliar în Elveţia şi expatriat în Portugalia, a petrecut şapte ani observând nume de domeniu pe internet. El şi-a format apoi propria companie, Key Domains şi este proprietar a peste 600 nume de domeniu.

Luc-André Biggs aşteaptă în prezent ofertele de cumpărare pentru numele de domeniu al prinţului de Cambridge, indicând totodată pe site-ul elveţian că „nu poate estima valoarea acestui domeniu”.