Bebeluşul regal primeşte daruri: Ce cadou vrea să îi facă primarul Londrei, Boris Johnson

Primarul Londrei, Boris Johnson, a anunţat marţi că îi va dărui o tricicletă albastră fiului ducilor de Cambridge în numele capitalei britanice.

RomaniaTV.net
06 aug. 2013, 17:41

Nedespărţit de bicicleta sa în deplasările zilnice pentru a merge la lucru, primarul a făcut acest anunţ în cadrul unei intervenţii la un post de radio local în care a explicat că, deşi încă nu ştie cum va arăta tricicleta, aceasta va fi cu siguranţă „frumoasă” şi „personalizată” pentru prinţul George de Cambridge, născut la 22 iulie.

„Îi vom trimite prinţului George o frumoasă tricicletă albastră pentru a merge cu bicicleta cât mai repede cu putinţă şi a-i cultiva dragostea pentru ciclism”, a spus primarul, în intervenţia sa, scrie Daily Mail.

Citeşte şi: Ce cadouri ar putea primi bebeluşul regal GALERIE FOTO

Boris Johnson a adăugat, glumind, că tricicleta bebeluşului lui William şi Catherine ar putea semăna cu bicicletele albastre din sistemul public stabilit de el însuşi în Londra, pe care locuitorii capitalei le-au botezat „Boris Bikes”.

Cunoscut ca un mare susţinător al acestui mijloc de transport urban, Johnson îşi continuă astfel obiceiul de a face daruri de acest tip, după ce le-a oferit o bicicletă ducilor de Cambridge cu ocazia căsătoriei lor.

Citeşte şi: Bebeluşul regal inspiră poporul: Lăuzele s-au fotografiat cu nou-născuţii lor GALERIE FOTO

Premierul britanic, David Cameron, i-a dăruit bebeluşului un pachet cu cărţi pentru copii scrise de Roald Dahl, iar vicepremierul Nick Clegg şi soţia sa, Miriam González, le-au trimis ducilor de Cambridge o pungă mare cu cafea, pentru nopţile albe care-i aşteaptă după naşterea copilului, precum şi o pătură albă pentru pătuţul bebeluşului, brodată de călugăriţele din localitatea spaniolă Olmedo, unde s-a născut Miriam.