Bebeto a ajuns pe patul de spital! Ce a păţit fiul Anamariei Prodan şi al lui Reghe

Bebeto a ajuns pe patul de spital. În ultimele zile, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost în atenţia presei, dar şi a internauţilor, după ce s-au bătut şi jignit în plină stradă. Cei doi au dus "războiul" la un alt nivel, după aproape doi ani de acuzaţii unul împotriva celuilalt.

06 oct. 2022, 23:36
Bebeto a ajuns pe patul de spital! Ce a păţit fiul Anamariei Prodan şi al lui Reghe
Bebeto a ajuns pe patul de spital

Bebeto a ajuns pe patul de spital. După întreg scandal care a şocat întreaga ţară, Anamaria Prodan declara că fiul ei a fost extrem de afectat de ceea ce a făcut tatăl lui, mai ales că înainte de bătaie a încercat să îl ia cu forţa acasă la el, potrivit declaraţiilor impresarei.

Şi actele de violență dintre cei doi foști parteneri l-au afectat semnificativ pe fiul lor, Bebeto. Acesta ar fi asistat la schimburile agresive de replici dintre părinții săi. Chiar în urmă cu câteva zile, Protecţia Copilului a fost acasă la Anamaria Prodan, acolo unde locuieşte împreună cu băiatul ei, pentru a investiga starea sa emoțională a copilului. Băiatul ar urma să intre sub supravegherea unui psiholog.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la parastasul mamei sale. A izbucnit în plâns: „O visez mereu, mi-a spus să o să treacă toate și să zâmbesc. L-a ajutat mult pe Reghecampf”

Bebeto a ajuns pe patul de spital

În urmă cu câteva ore, Bebeto şi-a postat o imagine pe contul său de Instagram, unde apare pe patul de spital. Acesta nu a postat niciun mesaj, însă se poate observa că nu este nimic grav, pare să facă fizioterapie, cel mai probabil se confruntă cu nişte probleme din cauza sportului pe care îl practică, joacă şi este pasionat de fotbal.

Noi am fost o familie model şi aşa trebuie să rămânem, cu micile scăpări şi micile probleme pe care le are oricine. Suntem bine, şi eu, şi Bebe, şi toată familia. În legătură cu acel comunicat emis de Protecţia Copilului, sunt doar nişte proceduri pe care trebuie să le facă, aşa este normal, se autosesizează din oficiu, dar este ok. Copilul nu a văzut, nu a fost acasă, încercăm să le închidem şi poate, de această dată, avocaţii vor reuşi. 

Bebe a înţeles, vine dintr-o familie puternică, expusă, aşa s-a născut, nu ştie cum este altfel, cum nici eu n-am ştiut cum este altfel. Întotdeauna noi avem discuţii şi îl iertăm pe tatăl lui, ne rugăm să îi fie bine. Când el va simţi că vrea să-l vadă, cu siguranţă o va face, eu nu o să forţez absolut deloc”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate la România TV.