Bebeto este devastat după ce a văzut bătaia părinţilor: „Copilul tremură încontinuu şi plânge”

Bebeto este devastat după ce a văzut bătaia părinţilor. Scandalul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf este pe primele pagini ale ziarelor, iar acest lucru îl afectează foarte tare pe copilul celor doi.

26 sept. 2022, 09:25
Bebeto este devastat după ce a văzut bătaia părinţilor: „Copilul tremură încontinuu şi plânge”
Bebeto este devastat după ce a văzut bătaia părinţilor

Bebeto este devastat după ce a văzut bătaia părinţilor. În vârstă de 14 ani, tânărul este traumatizat de ceea ce se întâmplă între părinţii lui, iar ultimul episod care a şocat întreaga ţară a pus capac. Agresiunea fizică ce a avut loc între părinţii lui, în stradă, îl afectează foarte mult şi nu se poate opri din plâns, spune Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, la două zile după ce s-a omorât în bătaie cu fostul soţ! „Îi dorim tot binele din lume! Îi urăm celui mic, Liam, viaţă de vis!”

Bebeto este devastat după ce a văzut bătaia părinţilor

Impresara spune că Reghe vrea să îl ia cu forţa pe Bebeto acasă la el, unde locuieşte alături de Corina Caciuc şi micuţul Liam. „Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima casnicie se repeta în cazul copilului din a doua casnicie”, a declarat Anamaria Prodan la realitatea.net.

Ce detaliu din telefon a declanşat bătaia

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați, vineri seară, într-un conflict violent. Cei doi s-au bătut în plină stradă, iar impresara a dezvăluit de la ce a pornit totul. Anamaria Prodan spune că fostul soț era băut și a intrat în casă cu forța. Apoi, a început să o amenințe și să o împingă. Mai mult, s-ar fi năpustit asupra ei, moment în care a fost nevoită să se apere și l-a lovit.

Pe imagini se vede cum Anamaria Prodan îi arată fostului ei partener ecranul telefonului înainte ca cei doi să se lovească reciproc. Reghecampf a părut că vrea să plece, a fost oprit însă de Ana, iar ulterior conflictul a degenerat într-o altercație reprobabilă.

Anamaria a dezvăluit ce i-a arătat antrenorului pe telefon, înainte ca cei doi să-și împartă pumni. „Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el.

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei.

De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a declarat Anamaria Prodan potrivit realitatea.net.