Bebeto, fiul Anamariei Prodan, face furori pe platourile de filmare! Au apărut primele imagini cu Laurențiu Jr. de la colaborarea cu Iura Luncașu

Bebeto, fiul Anamariei Prodan, l-a impresionat profund pe Iura Luncașu pe platourile de filmare. Copilul impresarei FIFA face parte din distribuția noului film al celebrului regizor. Băiatul a fost coleg de platou chiar cu mama sa.

03 aug. 2023, 16:54
Bebeto, fiul Anamariei Prodan, face furori pe platourile de filmare! Au apărut primele imagini cu Laurențiu Jr. de la colaborarea cu Iura Luncașu
Bebeto, fiul Anamariei Prodan, face furori pe platourile de filmare! Au apărut primele imagini cu Laurențiu Jr. de la colaborarea cu Iura Luncașu

Anamaria Prodan are toate motivele să se mândrească cu fiul ei! Se pare că succesul se învață, iar impresara FIFA a făcut o treabă extraordinară cu toți cei trei copii ai ei, pentru care a fost un model excelent. Acest lucru este dovedit acum de Bebeto, care la doar 14 ani și-a făcut debutul în cinematografie, fiind coleg chiar cu mama lui pe platourile de filmare ale unei producții semnate de celebrul regizor Iura Luncașu. Au apărut și primele imagini cu Laurențiu Jr. în Complotul Bonelor.

Citește și: Reghe, dezvăluire neașteptată după divorțul de Anamaria Prodan: „Fiecare om trece prin perioade mai grele”

Bebeto a întrerupt studiile pe care le urmează la o prestigioasă academie de fotbal din America la jumătatea lunii iulie. Totul s-a întâmplat cu aprobarea mamei lui, dat fiind că în spatele acestei decizii se ascundea un scop foarte clar. Anamaria Prodan a mai adăugat o reușită în CV-ul ei.

După ani de zile în care a demonstrat cum se face treabă într-o lume a bărbaților, impresara FIFA s-a orientat și spre zona artistică. Anamaria Prodan a primit rolul principal în noul film la care lucrează celebrul regizor Iura Luncașu. Bucuria este cu atât mai mare cu cât orice a produs acesta vreodată a avut mare succes. Amintim unele dintre proiectele sale de succes: Inimă de țigan, Numai iubirea și Pariu cu viața. Mai mult de atât, chiar el este cel care a cerut ca din distribuție să facă parte și Bebeto.

Laurențiu Jr. împarte lumina reflectoarelor cu Ilinca Luncașu, dar și cu o listă lungă de actori deja consacrați, printre care Cristi Iacob. Trebuie menționat că Bebeto s-a descurcat admirabil. O dovedesc primele imagini din film în care apare, făcute publice chiar de Iura Luncașu pe contul său de Instagram, cu ocazia încheierii filmărilor.

În clipul video distribuit de regizor, Bebeto apare cu zâmbetul pe buze, socializând cu ceilalți copii cu care a jucat în Complotul bonelor. Producția spune povestea Valentinei, o femeie de succes, care conduce o afacere impresionantă, adică exact tiparul reprezentat de Anamaria Prodan. Astfel, nu este de mirare că Laurențiu Jr. s-a simțit ca acasă pe parcursul filmărilor ce s-au desfășurat atât pe teritoriul țării noastre, în Cluj, dar și în afară. Despre întreaga echipă, Iura a avut numai cuvinte de laudă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iura Luncasu (@iuraluncasu)

„S-a mai închis un capitol. Veți vedea în iarnă ce film frumos v-am pregătit. O poveste cu copii inteligenți, spontani, cu personalitate! Ceva ce voiam să fac de ceva vreme. Că să mă asigur că micuții vor juca ce trebuie, am înființat încă din noiembrie un curs de 6 luni. Nu a fost degeaba! Am avut cei mai dedicați, dăruiți, motivați și talentați actori de pe set. M-au impresionat , m-au surprins și mă bucur enorm că nu doar pe mine. Întreaga echipa i-a apreciat. Am fost și sunt în continuare mândru de ei. Pot spune că sunt copiii mei acum. De care voi avea grijă și de aici încolo, pentru că vreau să mai facem împreună multe povești frumoase. Credeți-mă, în urmă noastră vine o generație extraordinară! Copii crescuți fără frici. Copii cu personalitate și dacă vom fi atenți și-i vom îndruma cum trebuie, va fi ce trebuie!!! Abia aștept să vedeți și voi filmul! O să-mi dați cu siguranța dreptate. Nu uitați, Complotul bonelor va putea fi urmărit de părinți cu acordul copiilor”, a scris Iura Luncașu pe Instagram, în dreptul imaginilor în care apare Bebeto.

După ce publicul a putut vedea secvențele cu Bebeto în postura de actor, Anamaria Prodan a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru FANATIK.RO. Impresara este mai mult decât mândră de băiatul său și îi prevestește de pe acum un viitor sclipitor.

„Eu și copilul meu filmăm la cea mai frumoasă comedie românească alături de Cristi Iacob, Adrian Pescariu, Iura Luncașu și un grup de actori minunați. Sunt cea mai mândra mamă și cel mai mândru om, căci am crescut așa un copil și l-am educat să fie un viitor bărbat, familist și tată perfect. Asta este ceea ce rămâne după noi. Copiii! De ei trebuie să avem grijă pe viața și să investim totul în ei. Bebeto este lipit de mine suntem o echipă pe viața minunată. Aproape perfectă. El trebuie să repare și să ducă cu cinste mai departe numele de Reghecampf. Și asta va face”, ne-a declarat Anamaria Prodan.

Citește și: Veste extraordinară despre fiica Anamariei Prodan! Impresara a făcut marele anunţ: „Sunt foarte fericită!”