Bebino, interlopul „măcelărit” cu săbiile, susţine că s-a îmbolnăvit după gratii. A fost eliberat şi este cercetat sub control judiciar!

Bebino, interlopul care a fost "măcelărit" în ianuarie 2020 cu săbiile, susține că s-a îmbolnăvit în închisoare și că ar avea "pierderi de memorie".

24 ian. 2022, 11:19
Bebino, interlopul „măcelărit” cu săbiile, susţine că s-a îmbolnăvit după gratii. A fost eliberat şi este cercetat sub control judiciar!
Bebino, interlopul "măcelărit" cu săbiile, susţine că s-a îmbolnăvit după gratii

Bebino, interlopul „măcelărit” cu săbiile, susţine că s-a îmbolnăvit după gratii. A fost eliberat şi ste cercetat sub control judiciar! Pe numele real Marius Alecu, acesta a fost eliberat din arest luna trecută și este cercetat sub control judiciar pentru că ar fi influențat un martor să ofere declarații mincinoase într-un dosar de tentativă de omor.

Bebino, interlopul „măcelărit” cu săbiile, susţine că s-a îmbolnăvit după gratii. A fost eliberat şi ste cercetat sub control judiciar!

Marius Alecu a depus mai multe cereri de întrerupere a arestului preventiv, într-una dintre ele susținând că suferă de mai multe acțiuni. Potrivit wowbiz.ro, interlopul le-a spus magistraților că se confruntă cu o boală a rinichilor, că are probleme cu coloana vertebrală și că este suspect de o afecțiune foarte gravă a plămânilor. „Mai precizează că afecțiunile medicale îi provoacă chiar pierderi de memorie”, se arată în dosar, care, ulterior, după mutarea lui Bebino la penitenciarul din Craiova, a fost preluat de o instanță din Dolj. Magistrații au luat în discuție solicitatea lui Bebino la finalul lui decembrie, însă cum acesta se afla deja sub control judiciar, cererea a fost respinsă ca fiind rămasă fără obiect.

Bebino a fost răzbunat: Cezar Petcu, zis Joe, a fost înjunghiat în închisoare!

Interlopul a ajuns în arest în august 2021, împreună cu doi apropiați, după ce oamenii legii au fost sesizați de o persoană care susținea că a fost amenințată pentru a fi determinată să ofere declarații mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat pentru tentativă de omor. Bebino este cercetat pentru tentativă de omor, după ce anul trecut a fost protagonistul unui conflict sângeros. În ianuarie 2020, lumea interlopă a fost zguduită de un măcel între clanuri. Actorii principali au fost Bebino și Cezar Petcu, zis Joe. În urma confruntării sângeroase, Bebino a ajuns la spital, de unde a fost ridicat de polițiști pentru a fi cercetat pentru tentativă de omor. Cezar Petcu a dispărut imediat după scandal, însă câteva zile mai târziu s-a predat și a fost condamnat la 6 ani și 8 luni, pentru tentativă de omor.