Bebino a fost răzbunat: interlopul a fost înjunghiat în închisoare!

Cezar Petcu, zis Joe, individul care l-a tăiat cu o sabie pe celebrul Bebino, a fost implicat într-un conflict spontan în interiorul penitenciarului de la Rahova. Se pare că bărbatul a fost înjughiat de un alt deținut. 

08 feb. 2021, 14:47
Bebino a fost răzbunat: interlopul a fost înjunghiat în închisoare!
Bebino, liderul Clanului Sportivilor

Bebino a fost răzbunat: interlopul a fost înjunghiat în închisoare! Incidentul s-ar fi produs luna octombrie a anului trecut, iar șefii închisorii au luat măsuri dure împotriva tuturor deținuților implicați, scrie WOWbiz.ro. Joe și adversarul său au primit câte 10 zile la izolare și aceeași pedeapsă a primit-o și un alt deținut care a forțat o ușă pentru a încerca să intervină în conflict. Conflictul ar fi fost unul spontan, agresorul lovindu-și victima de mai multe ori în zona spatelui cu pumnul, dar și cu un obiect ascuțit care i-a cauzat plăgi înțepate superficiale în zona toracică posterioară.

Bebino a fost răzbunat: interlopul a fost înjunghiat în închisoare!

Un prieten al victimei a încercat să forțeze prin împingere sistemele de închidere a ușii de acces din cadrul secției de deținere. Chiar dacă gardienii ajunseseră la fața locului și aplanaseră confilictul, victima a tras și ea de ușa respectivă, făcând-o să cedeze. Practic, interlopul înjunghiat a fost trimis și el la izolare pentru că a distrus un bun al închisorii. Cezar Petcu alias Joe are 22 de ani și a ajuns la închisoare pentru că l-a atacat cu sabia pe Bebino, liderul clanului Sportivilor din sectorul 4. În luna august a anului trecut, el a fost condamnat a 6 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativă de omor. De asemenea, el trebuie să-i plătească și 6.000 de lei lui Bebino. Sentința nu a fost însă una definitivă și a fost atacată de apărătorii lui Joe.

Liderul Clanului Sportivilor, Bebino, vorbeşte în premieră despre noaptea când a fost aproape de moarte: „Am 9 plăgi tăiate cât palma”

Marius Alecu, alias bebino, a fost implicat într-un conflict sângeros, în zona Tei-Toboc din sectorul 2, în urma căruia aproape a ucis un adversar, după ce i-a înfipt cuțitul în gât. La rândul său, Bebino a fost lovit cu săbiile, fiind tăiat pe piept, pe spate, la picioare și la mâini, pierzându-și două degete. Acuzat de tentativă de omor, acesta a fost lăsat acasă, din motive medicale, și s-a mutat la țară, într-o localitate din județul Călărași.

Anunţ şocant făcut de Bebino, liderul Clanului Sportivilor. Decizie-bombă a interlopului care a supravieţuit unei crime la comandă