Bebino şi alţi interlopi din Clanul Sportivilor, săltaţi de mascaţi într-un dosar pentru trafic de cocaină. UPDATE: s-a emis mandat de arestare!

Marius Alecu, cunoscut sub numele de Bebino, este vizat de investigația DIICOT într-un dosar de trafic de droguri de mare risc în care s-au desfășurat percheziții, miercuri, 24 ianuarie 2024. Bebino a fost interogat de procurorii DIICOT după o serie de percheziții domiciliare care au vizat traficanții de droguri din regiune.

24 ian. 2024, 21:40
Bebino şi alţi interlopi din Clanul Sportivilor, săltaţi de mascaţi într-un dosar pentru trafic de cocaină. UPDATE: s-a emis mandat de arestare!
Bebino şi alţi interlopi din Clanul Sportivilor, săltaţi de mascaţi într-un dosar pentru trafic de cocaină

UPDATE: Șeful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, zis Bebino, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, într-un dosar de trafic cu cocaină, după ce inițial a fost reținut alături de o altă persoană, care ar fi membru din clanul Cocalarilor

UPDATE: Interlopul Marius Alecu, zis Bebino, unul dintre liderii Clanului Sportivilor, a fost reținut miercuri, 24 ianuarie, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Procurorii DIICOT și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au efectuat „șase percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Călărași, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc”, a transmis DIICOT.

„Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, doi suspecți au comercializat, respectiv intermediat comercializarea unor cantități de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul București„, a precizat DIICOT .

Răsturnare de situație în dosarul în care apar Alex Bodi și ginerele milionarului Ioan Niculae! Liderii clanului Caran scapă de arest
Bebino şi alţi interlopi din Clanul Sportivilor, săltaţi de mascaţi într-un dosar pentru trafic de cocaină. Evoluțiile recente vin după un schimb de focuri în Chiajna, în urmă cu doar două zile, în care Bebino ar fi fost implicat. Potrivit primelor informații, acesta ar fi fost împușcat în confruntarea cu o bandă rivală, însă cel care a tras a dispărut în mod misterios. Cu toate acestea, Bebino a respins rapid aceste afirmații, negând cu vehemență orice rănire prin împușcare și insistând asupra faptului că doar se afla în apropiere, deși nu a fost implicat direct în incident.

„La data de 24.01.2024 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București efectuează 6 percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Călărași, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, doi suspecți au comercializat, respectiv intermediat comercializarea unor cantități de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul București”, se arată în comunicatul DIICOT.

Citeşte şi: Interlopul Florin Duduianu a fost arestat în SUA. În România era dat în urmărire pentru că a jefuit și șantajat maneliști, inclusiv pe Florin Salam

Surse apropiate anchetei au confirmat faptul că Bebino se numără printre persoanele interogate de autorități cu privire la posibila sa implicare în operațiunea de trafic de droguri. Deși detaliile rămân vagi în acest stadiu, se pare că celebrul interloă nu este imun la brațul lung al legii.

@zonenewstv

Interlopul Bebino retinut de DIICOT

♬ sunet original – ZoneNews – ZoneNews

La începutul anului 2020, Bebino a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu o sabie. Atunci a fost vorba despre o confruntare între clanuri. Recent, în urmă cu circa zece zile, Bebino a fost împuşcat într-un schimb de focuri cu o bandă rivală în Chiajna.

În 2021, interlopul a fost dus la audieri într-un dosar penal cu acuzații de răzbunare pentru ajutorul dat justiției. De asemenea, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. El a fost săltat atunci de la o clinică estetică.