Becali: A intrat DIAVOLUL în biserică. Ucigaşul ar putea face parte dintr-o SECTĂ satanică

Europarlamentarul Gigi Becali a declarat sâmbătă, la România TV, că asasinul preotului Tudor Marin este posedat de Diavol, care l-ar fi îndemnat să ucidă un preot iubit de comunitate şi care respectă Scriptura. Becali nu exclude varianta ca ucigaşul să fie membru al unui cult satanic.

RomaniaTV.net
16 iun. 2012, 10:05
Becali: A intrat DIAVOLUL în biserică. Ucigaşul ar putea face parte dintr-o SECTĂ satanică

Atâta putere are Diavolul încât a intrat în biserică printr-un om bolnav pe care l-a îndemnat să facă acest lucru”, a afirmat Becali.

Acesta susţine că este posibil ca asasinatul să fie acţiunea unui cult satanic.

Pentru că aşa e în democraţie şi pentru că dacă strângi 12 adepţi poţi să faci o religie, cum e în America, au apărut aceste culte religioase, unele fiind secte satanice. Trebuie cercetat dacă acest criminal nu face parte dintr-o sectă satanică„, a spus Becali.

El susţine că un sobor de câteva zeci de ierarhi ai Bisericii Ortodoxe ar trebui să se roage ca evenimente ca acestea să nu se mai repete. „Cei de la Patriarhie trebuie să facă rugăciune, autorităţile trebuie să facă rugăciune, toţi trebuie să facem rugăciune, să ne întoarcem cu faţa spre Dumnezeu pentru că lucrurile astea nu putem să le oprim cu bodyguarzi şi pază pentru că Diavolul e mult mai şiret pentru că se spune că are atâta putere că poate distruge chiar pământul, numai că nu-l lasă Dumnezeu”, a spus europarlamentarul.

Becali susţine că nu întâmplător a fost ucis preotul Tudor Marin. „Ce credeţi, că Satan merge la un preot păcătos? Satan îl îndeamnă pe discipolul său să meargă la preotul iubit de comunitate, la preotul ce respectă cuvântul lui Dumnezeu!„, a conchis George Becali.

Preotul Tudor Marin, în vârstă de 65 de ani, de la biserica „Sfântul Ioan Botezatorul”, situată în Piaţa Unirii din Focşani, a fost înjunghiat mortal, sâmbătă dimineaţă, de o persoană necunoscută. După ce a fost înjunghiat, preotul a mai avut puterea să iasă din biserică pentru a cere ajutor. Imediat, o ambulanţă a ajuns la faţa locului.

„După ce a terminat slujba, în biserică a intrat un tânăr îmbrăcat în negru. Sub pretextul că vrea nişte lămuriri despre câteva versete din Biblie, s-a apropiat de preot şi l-a înjunghiat. Probabil că atacatorul este un alienat mintal”, a declarat protoiereul din Focşani, Nicolae Cobzarul.

Medicii au confirmat după aproximativ 50 de minute de la atac că preotul a decedat.