Becali: A intrat DIAVOLUL în biserică. Ucigaşul ar putea face parte dintr-o SECTĂ satanică

Publicat: Sâmbătă, 16 Iunie 2012 13:05 // Actualizat: Duminică, 17 Iunie 2012 10:46 // Sursa: RTV.net

Europarlamentarul Gigi Becali a declarat sâmbătă, la România TV, că asasinul preotului Tudor Marin este posedat de Diavol, care l-ar fi îndemnat să ucidă un preot iubit de comunitate şi care respectă Scriptura. Becali nu exclude varianta ca ucigaşul să fie membru al unui cult satanic.

Foto: ofsaid.ro

"Atâta putere are Diavolul încât a intrat în biserică printr-un om bolnav pe care l-a îndemnat să facă acest lucru", a afirmat Becali.

Acesta susţine că este posibil ca asasinatul să fie acţiunea unui cult satanic.

"Pentru că aşa e în democraţie şi pentru că dacă strângi 12 adepţi poţi să faci o religie, cum e în America, au apărut aceste culte religioase, unele fiind secte satanice. Trebuie cercetat dacă acest criminal nu face parte dintr-o sectă satanică", a spus Becali.

El susţine că un sobor de câteva zeci de ierarhi ai Bisericii Ortodoxe ar trebui să se roage ca evenimente ca acestea să nu se mai repete. "Cei de la Patriarhie trebuie să facă rugăciune, autorităţile trebuie să facă rugăciune, toţi trebuie să facem rugăciune, să ne întoarcem cu faţa spre Dumnezeu pentru că lucrurile astea nu putem să le oprim cu bodyguarzi şi pază pentru că Diavolul e mult mai şiret pentru că se spune că are atâta putere că poate distruge chiar pământul, numai că nu-l lasă Dumnezeu", a spus europarlamentarul.

Becali susţine că nu întâmplător a fost ucis preotul Tudor Marin. "Ce credeţi, că Satan merge la un preot păcătos? Satan îl îndeamnă pe discipolul său să meargă la preotul iubit de comunitate, la preotul ce respectă cuvântul lui Dumnezeu!", a conchis George Becali.

Preotul Tudor Marin, în vârstă de 65 de ani, de la biserica "Sfântul Ioan Botezatorul", situată în Piaţa Unirii din Focşani, a fost înjunghiat mortal, sâmbătă dimineaţă, de o persoană necunoscută. După ce a fost înjunghiat, preotul a mai avut puterea să iasă din biserică pentru a cere ajutor. Imediat, o ambulanţă a ajuns la faţa locului.

"După ce a terminat slujba, în biserică a intrat un tânăr îmbrăcat în negru. Sub pretextul că vrea nişte lămuriri despre câteva versete din Biblie, s-a apropiat de preot şi l-a înjunghiat. Probabil că atacatorul este un alienat mintal", a declarat protoiereul din Focşani, Nicolae Cobzarul.

Medicii au confirmat după aproximativ 50 de minute de la atac că preotul a decedat.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 iun 03:27
Răspunde | Votează email 0 email
preot Sorin Grecu
Poate il convingeti pe Domnul Gheorghe Becali,sa-ma ajute macar in transferul meu ca preot in locul Parintelui ucis in biserica,din Anglia in Focsani!As fi fericit sa primesc aceeasi moarte martirica a Parintelui Tudor Marin,desi ne se va intampla,pentru ca Dumnezeu,are "planurile Lui,cu fiecare in parte! (Vezi Viata Parintelui Calciu Gheorghe Dumitreasa )Am avut intentia sa-l deranjez pe Patronul echipei mele de suflet,STEAUA-pe care o sustin si prin rugaciuni,de cand juca prin anii 1965-1967 jucatorul SORIN AVRAM (eram fericit ca si mumele meu este tot SORIN,(dar GRECU,dorind sa-i cer un sprijin in a intarii aici in Londra Parohia "Sfantul Apostol Pavel",pe care am infiintat-o din 1993,dar care nici acum nu are, macar o bisericuta de 10 metrii patrati !Doamne ajuta la toti!Pr. Sorin Grecu(tel.(0044)0793-2082-647 [email protected]
17 iun 18:57
Răspunde | Votează email 0 email
cititor
Bravo Gigi Becali. Adevar graiesti. Romania a mai castigat un martir prin parintele Tudor Marin! Dumnezeu sa-l ierte!
17 iun 08:14
Răspunde | Votează email 0 email
JIJINA
Dute baaaaaaaaaaa Jiji!! Iti bagi nasul pe tot locul tu marele **crestin** !!Din Romania!! Te crezi **Un Dumnezeu** pe pamant dar in schimb esti doar un **prefacut**!! Cine stie ce probleme o fi avut omul si s a razbunat prosteste pe cine nu trebuia!!Hai maaaaaaa, ca esti bun sa te bagi in seama, dar de ajutat ajuti doar pe cei care te elogiaza!! Da ne si noua reteta sa fim nu miliardari ci sa avem si noi macar strictul necesar noi acestia care **am muncit si mai muncim***CINSTIT**in tara asta de 2 bani condusa de oameni destepti pt, buzunarul lor!!
16 iun 13:47
Răspunde | Votează email 0 email
SIMONA
HAI CA VINE SFARSITUUUUUUUUUUUUUUU LUMIIIIIIIIIIIIIII CURAND VA EXPLICAT BECALI CLAR
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H