Becali, alături de familia îndoliată a lui Vadim Tudor: Dacă va fi nevoie, orice ajutor voi da VIDEO

Gigi Becali este dispus să ajute familia îndoliată a lui Corneliu Vadim Tudor să treacă peste momentele grele. Deşi între cei doi au existat certuri şi tensiuni, omul de afaceri nu uită că liderul PRM i-a fost frate de cruce, informează România TV.

15 sept. 2015, 11:49
Becali, alături de familia îndoliată a lui Vadim Tudor: Dacă va fi nevoie, orice ajutor voi da VIDEO

Fost aliat şi coleg de parlament european al lui Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali este dispus să uite momentele tensionate dintre el şi Tribun. Patronul Stelei va fi alături de familia lui Vadim Tudor în această perioadă.

Citeşte şi Corneliu Vadim Tudor, depus la Biserica Sfântul Gheorghe. Primele declaraţii ale soţiei UPDATE

Eu voi merge şi voi vorbi cu familia domnului Vadim, dacă va fi nevoie orice ajutor îl voi da. Vadim Tudor era un om mânios de moment, dar era foarte bun, sufletist. Eu când am fost la temniţă a fost şi a vizitat-o pe mama. Un gest frumos, nu? La mine a fost atunci când am fost arestat la Rahova prima dată, când mi-a propus să intru pe liste la România Mare ca să scap de puşcărie şi aşa a şi fost. Eram în temniţă şi mi-a propus, a venit cu listele şi atunci pe moment nu am vrut, am zis stai să mă mai gândesc. Era ultima zi şi am acceptat, atunci mi a adus o icoană la arest şi m-am făcut frate cu el„, a spus Gigi Becali.

Citeşte şi Corneliu Vadim Tudor şi-a PREVESTIT MOARTEA: „Astăzi e ultima mea zi”

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani. Moartea fulgerătoare a lui Corneliu Vadim Tudor a luat prin surprindere pe toată lumea. Familia „Tribunului” face acum pregătiri pentru funeralii. Marţi dimineaţă, fiica cea mare a regretatului poet a mers la morga Spitalului Militar din Capitală pentru a ridica trupul neînsufleţit.

Citeşte şi ULTIMA DORINŢĂ a lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluită de fiica sa

Înmormântarea va avea loc joi, la ora 12.00, la Cimitirul Ghencea Civil.

Citeşte şi Vadim Tudor, înmormântat joi cu ONORURI MILITARE