Corneliu Vadim Tudor şi-a PREVESTIT MOARTEA: „Astăzi e ultima mea zi”

Corneliu Vadim Tudor a murit în seara de luni, în urma unui infarct puternic, iar sora sa a declarat la România TV că tribunul şi-a povestit moartea.

15 sept. 2015, 07:31
Corneliu Vadim Tudor şi-a PREVESTIT MOARTEA: „Astăzi e ultima mea zi”

„La inima avea probleme din ultimii 2-3 ani, dar nu am ştiut că este aşa de rău. Soţia lui avea grijă de el ca un doctor, ea îi dădea toată medicaţia şi era sub supravegherea medicilor de la Spitalul Militar. Avea un pumn de medicamente.

Când i-a fost rău şi s-au dus la spital, mi-a spus cumnata mea că i-a zis: „Mamă, astăzi e ultima mea zi” şi s-a urcat în maşină şi pe drum i-a luat SMURD-ul. Şi acolo a făcut infarct, aşa de masiv, încât nu a mai răspuns organismul”, a declarat sora lui Corneliu Vadim Tudor, Maria Magdalena Dumitru, la România TV.

Citeşte şi ULTIMA DORINŢĂ a lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluită de fiica sa

Sora lui Vadim Tudor a mai spus că este alături de fiicele şi soţia acestuia pentru că vestea a venit ca un trăsnet peste ele: „Mă rog să le mângăie Dumnezeu, că noi nu avem altă putere”.

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani. Moartea fulgerătoare a lui Corneliu Vadim Tudor a luat prin surprindere pe toată lumea. Familia „Tribunului” face acum pregătiri pentru funeralii. Marţi dimineaţă, fiica cea mare a regretatului poet a mers la morga Spitalului Militar din Capitală pentru a ridica trupul neînsufleţit.

Înmormântarea va avea loc joi, la ora 12.00, la Cimitirul Ghencea Civil.

Citeşte şi CORNELIU VADIM TUDOR, poezie CUTREMURĂTOARE înainte de moarte: „Ultima cafea”