Becali candidează la Primărie: Vreau să fiu precum Sfântul Vasile cel Mare

Gigi Becali şi-a depus marţi candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei. Prioritatea numărul 1, în cazul în care va deveni primar, va fi să constriască, în fiecare sector, câte 10 biserici. Becali a spus că vrea să devină cel mai bun primar din lume, aşa cum a fost Sfântul Vasile cel Mare.

RomaniaTV.net
01 mai 2012, 13:38
Becali candidează la Primărie: Vreau să fiu precum Sfântul Vasile cel Mare

„Nu am să dau prea multe declaraţii acum. Dacă voi fi primar, prima şi prima dată vreau să rezolv o problemă de suflet, adică în fiecare sector din Capitală să construiesc câte 10 biserici. Să aibă oamenii unde se ruga pentru bunăstare pentru că nici nu au în cartiere oamenii unde să se ducă la biserici. Apoi spitale şi şcoli, şi siguranţa şi liniştea oamenilor. Astea sunt lucruri minore pe care le voi rezolva numai din banii care se fură în fiecare an de către toţi cei ce au cârmuit Capitala până acum”, a declarat Becali.

„Candidez şi dacă vor să voteze, să voteze, dacă nu, să le dea Dumnezeu sănătate. Nu am să fac campanie electorală acum”, a mai spus Gigi Becali.

Europarlamentarul a spus că atunci când ai credinţă şi eşti sănătos şi educat, toate lucrurile se rezolvă şi bogăţia vine din cer, de la Dumnezeu.

Până nu rezolvăm aceste trei lucruri – biserici, sănătate, educaţie – nu bag niciun ban în panseluţe (…) A, când se rezolvă astea, vom avea şi panseluţe, tot Bucureştiul va fi plin de flori, dar până atunci nu vom avea nicio petală de panseluţă”, a precizat Becali.

El a spus că vrea să fie precum Sfântul Vasile cel Mare, adică „cel mai mare primar din toate timpurile”. „Eu vreau să fiu cel mai bun primar din lume, nu doar din România”, a mai spus Becali.