BECALI, CONFESIUNE-BOMBĂ: „Sunt cel mai chinuit deţinut. Voi fi LIBER până de Crăciun”

Zilele trecute, Gigi Becali, celebrul puşcăriaş de la Poarta Albă, s-a confesat unui prieten. Întâmplarea a făcut ca "ring" să afle o bună parte din conţinutul acestei confesiuni. 

12 oct. 2014, 22:47
BECALI, CONFESIUNE-BOMBĂ: „Sunt cel mai chinuit deţinut. Voi fi LIBER până de Crăciun”

Gigi Becali ar putea fi liber de Crăciun. Cel puţin aşa s-ar fi confesat acesta unor apropiaţi. „Eu sunt cel mai chinuit deţinut. Din regim deschis, bineînţeles. Orice deţinut în regim deschis primeşte telefon şi pleacă singur la muncă. Şi se-ntoarce seara, cum scrie la lege. Mie abia după un an mi-a dat telefon instanţa. Le era frică să nu dau telefon la presă. (…) Eu sunt cel mai chinut deţinut din regim deschis. Şi plătesc preţul celebrităţii, că aşa mi-au spus. Şi sunt conştient de asta. Dar de ce să sufăr eu dacă ei nu respectă legea? Păi, zic că am eu televizor mare în cameră. Am cel mai mic televizor, că eu nici nu mă uit la el că mă dor ochii. E prea mic televizorul şi de-aia nu mă uit.  Nu mă mai intersează să apar la patru ace. Bineînţeles, asta nu înseamnă că m-am călugărit. (…) E un păcat (dorinţa de a purta haine scumpe, de firmă) pe care, probabil, o să-l am toată viaţa, nu ştiu dacă o să renuţ vreodată la păcatul ăsta… Dar asta nu înseamnă că eu, acum, în puşcărie, sunt trufaş şi că mă dau mare faţă de colegii mei de cameră sau faţă de gardieni, cum s-a zis pe la televizor sau prin presă. Păi, zic că am laptop ultimul răcnet?!… Că mi l-a adus Luţu?!… Păi, dacă eu n-am avut laptop niciodată… De ce să am în puşcărie dacă nu am avut laptop niciodată?”, scrie ziarulring.ro.

„Gigi Becali poate fi eliberat DEFINITIV”

„Pe 22-23 decembrie o să fiu acasă. Sută la sută”

”Până de Crăciun voi fi liber. Sută la sută. Ai să vezi, pe 22-23 decembrie voi fi liber. Eu de Crăciun o să fiu acasă. O să fiu sută la sută!”. Cum se va întâmpla acest lucru nu i-a spus prietenului său, sau poate n-am aflat noi. E posibil să câştige cele şase luni în instanţă şi, atunci, liberarea condiţionată să se petreacă mai devreme. E posibil să conteze şi faptul că a muncit şi că mai scrie o carte sau poate două. Aşa cum, la fel de bine, e posibil ca actualul preşedinte sau noul preşedinte ales să facă o mare faptă creştinească de Crăciun şi, în mod simbolic, să-i graţieze pe Gigi Becali, pe Gică Popescu, pe Jean Pădureanu… Deocamdată e de aşteptat şi de ţinut minte ce spune Becali: că, de Crăciun, VA FI…LIBER!

„Cum să se mărite fata mea cât sunt eu la puşcărie? Doamne, fereşte!”

O confesiune de suflet făcută prietenului se referă la credinţă, dar şi la familia sa (întru credinţă). ”M-am schimbat în puşcărie, aşa este. Exact cum se spune în Psalmul 50: «Inimă curată zideşte întru mine, Dumnezeule, şi duh drept înnoieşte întru cele dinlăuntru ale mele». Deci m-am schimbat în totalitate. M-am schimbat în fiinţa mea. Eu în fiinţa mea nu mai sunt ăla dinainte. Şi asta pentru că mi-a dat Dumnezeu o mare încercare aici. Dar, altfel, zic: «Ce chinuri sufăr eu faţă de alţii?» Că alţii, au dus chinuri grele ca să se mântuiască. Mie ce mare lucru mi s-a întâmplat? E adevărat, chinul cel mare a fost că nu m-au lăsat să merg la familie, să-mi văd mama, să-mi văd soţia, să-mi văd fetele. Mă uitam la televizor şi vedeam că mama plânge, ştiam că plânge nevasta, ştiam că plâng copiii, şi eu nu puteam face nimic. Mă înţelegi? Dar acum nu mai e nicio problemă. Că, acum, m-au văzut, am stat cinci zile acasă. Şi fetele mi-au zis: «Tată, nu ne mai interesează nimic, te-am văzut, nu ne mai interesează toate minciunile care se spun despre tine». (…) Păi, n-au zis şi de fata mea că se mărită?!… Cum să se mărite fata mea fără să fiu eu acasă. Nu face fata mea aşa ceva. Păi, ce, fata mea se mărită cât sunt eu la puşcărie? Doamne, fereşte!…”.

Gest IMPORTANT făcut de GIGI BECALI. Contează pentru ELIBERAREA CONDIŢIONATĂ

„Pe mine m-a schimbat Dumnezeu total”

Şi despre MINUNE – minunea făcută de Dumnezeu cu el în puşcărie – a vorbit Becali cu prietenul său. ”Cu mine a făcut Dumnezeu o minune. Nu că m-am schimbat eu, pe mine m-a schimbat Dumnezeu, s-a întâmplat o minune. Păi, eu nu mai suport jignirea. Eu care înjuram mereu, milione de înjurături, Eu, acum, dacă aud pe cineva că înjură, ceva în interiorul meu mă zgârâie. Eu nu mă abţin să nu înjur, eu nu mă abţin să nu jignesc, eu nu mă abţin să nu vorbesc urât, eu nu mai pot să suport să se vorbească urât lângă mine. M-a schimbat Dumnezeu! Şi, după părerea mea, asta e o minune. Eu, aici (n.r. – la puşcărie), îi cert şi pe cei care vorbesc urât despre alţii. Păi, a zis unul despre altul că el e mai deştept şi celălalt, la cât îl duce mintea… Vezi, eu nici asta nu suport. Cum să zică aşa. «Nu ţi-e ruşine?!…», i-am zis. «Păi, ce, tu eşti mai deştept decât el dacă-l faci prost?!…». Şi nu a zis prost, că dacă zicea aşa, era vai de capul lui, a zis doar că nu-l duce mintea (…). Şi de-asta vă spun că eu nu mă abţin. Eu, pur şi simplu, nu mai suport toate acestea. E ca atunci când zici că te laşi de fumat şi zici: «Domne, mă abţin». Nu că mă abţin, nu suport nici pe altul că văd că fumează. Pe mine m-a schimbat Dumnezeu total. Şi de asta spun că, după părerea mea, e… o minune”. 

Citeşte mai multe pe www.ziarulring.ro