Becali, despre apocalipsă: Sfârşitul lumii va veni când oamenii vor renunţa la religie VIDEO

Gigi Becali a declarat la România TV că atâta timp cât vor exista preoţi care se roagă şi oameni care merg la biserică, sfârşitul lumii nu va veni. El a mai spus, însă, că nu va dura mai mult de o sută de ani până când va veni apocalipsa, pentru că omenirea se îndreaptă cu viteză spre diavol.

20 dec. 2012, 10:01
Becali, despre apocalipsă: Sfârşitul lumii va veni când oamenii vor renunţa la religie VIDEO

Atâta timp cât o să vedeţi monahi, sfinţi părinţi care se roagă, mii de oameni care se îmbrâncesc să atingă Sfintele Moaşte, atâta timp cât sunt bisericile pline nu va veni sfârşitul lumii„, a declarat Gigi Becali.

„Eu nu cred că o să am ghinionul să vă spun eu când sunt semnele sfârşitului, sper să vină peste 100 de ani, mai mult nu durează….avansează lumea cu prea multă viteză spre diavol„, a mai spus parlamentarul.

„A lăsat Dumnezeu energiile alea şi undele pe care le vorbeşti, ca să le facă uşoară munca oamenilor… a zis Dumnezeu să fie tărie…asta înseamnă energii, undele radio, toate astea…dar noi – ne îmbârligă diavolul-  acele toate energii le-am folosit spre moarte, războaie, nenorociri, boală. Sfârşitul va veni când oamenii vor renunţa la religie„, a precizat Becali la România TV, menţionând că atunci vom vedea şi bărbaţi ţinându-se de mână pe stradă.