Becali, despre cazul Valiza: Dacă voi fi găsit vinovat, Steaua va fi retrogradată imediat

Patronul Stelei îi dă dreptate lui Dumitru Dragomir şi admite că Steaua va fi retrogradată în cazul în care el va fi găsit vinovat în cazul Valiza.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 06:53
Becali, despre cazul Valiza: Dacă voi fi găsit vinovat, Steaua va fi retrogradată imediat

Gigi Becali spune că, în cazul în care judecătorii îl vor găsi vinovat în cazul Valiza, FIFA s-ar autosesiza şi Steaua va fi retrogradată imediat.

Patronul Stelei l-a luat apoi pe Dumitru Dragomir în colimator, acesta fiind cel care care a anunţat că Steaua va fi retrogradată şi că va redeschide cazul.

Dacă ar exista o hotărâre judecătorească în acest dosar nu ar fi nevoie să redeschidă cazul. Se autosesizează FIFA şi gata. Dacă voi fi găsit vinovat, Steaua va fi retrogradată imediat. Dragomir acum a început cu răutăţi. Păi l-a întrebat cineva ceva? S-a luat o decizie definitivă şi irevocabilă! După aia Mureşan a zis să redeschidă cazul iar Dragomir, ca să aibă un as în mânecă, îl punea pe Iancu să spună că Steaua riscă retrogradarea. Vreau să scăpăm odată de Mitică, nu mai am nevoie de oameni cu aşi în mânecă! Nu există niciun caz suspendat, e o tâmpenie, habar n-au regulamente!, a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Sentinţa în „Cazul Valiza” se va da pe 20 martie, la fel ca şi în „Dosarul Transferurilor”.  Gigi Becali a fost foarte dezamăgit şi l-a criticat pe procuror. Patronul Stelei spune că mai întâi îşi vrea banii înapoi şi în cazul în care procurorii nu vor face recurs la sentinşa dată de ÎCCJ nu va cere dobândă.