Becali, despre contracandidata sa: Ea credea că e poezie în sexologie

Gigi Becali a vorbit, vineri seară, la România TV, despre contracandidaţii săi, Antonia Dragomir şi Gheorghe Udrişte. Liberalul a spus că nu îi este teamă de niciun contracandidat, cu atât mai puţin de Antonia Dragomir, care şi-a pierdut capul numai când a auzit de numele lui.

RomaniaTV.net
02 nov. 2012, 20:37
Becali, despre contracandidata sa: Ea credea că e poezie în sexologie

Antonia Dragomir este o femeie frumosă, care candidează şi ea săraca. Ce să zic de fată? Când vorbea de mine, nici nu gândea. Ea credea că e poezie în sexologie. Când a auzit de Becali, nu mai ştia de capul ei„, a spus Gigi Becali.

Latifundiarul a mai precizat că nu consideră că este în competiţie cu Antonia Dragomir şi a reamintit că are o filosofie de la care nu abdică: „Iubesc femeile, le respect, le protejez. Nu mă cert cu femeile. Nu pot„.

Cât priveşte bătălia finală cu psihosexologul, Gigi Becali este convins că cele mai multe femei îl vor vota pe el şi nu pe contracandidata sa.

Antonia Dragomir, contracandidata lui Gigi Becali în colegiul 25 din Capitală, spune că armele sale împotriva finanţatorului Stelei în confruntarea de la parlamentare sunt „pacea interioară”, „cunoaşterea omului” şi faptul că este „tânără”. Mai mult, psihosexologul susţine că prezenţa sa în competiţia cu Becali are un scop clar: să-l facă „să gândească mai mult”.

Nici de celălalt contracandidat, fostul director general al Metrorex, Gheorghe Udrişte, Gigi Becali nu se teme.

Udrişte a făcut nenorociri mari, nu are cum să-l voteze lumea, pentru că a făcut multe nenorociri. Despre Udrişte o să-mi aducă consilierii mei de la PNG documente cu ce a făcut el când era la Capitală. Dacă o să fie nevoie, o să le arăt, dacă nu o să fie nevoie, nu o să fie. Dacă o să fie cuminte îl las în pace, dacă nu e cuminte…„, a spus Becali.