Becali, despre liberalii care se opun fuziunii PNL-PNG: Sunt FRAIERI, iar profită Băsescu

Europarlamentarul Gigi Becali a declarat, joi seara, la România TV că liberalii care se opun fuziunii dintre PNL şi PNG sunt "fraieri" şi le-a transmis că Traian Băsescu va "profita" din nou de pe urma asta. "O să vadă nenea Haşotti când o să intru eu în ring cât de bine ştiu să lovesc", l-a avertizat Becali pe liberalul Puiu Haşotti.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 18:11
Becali, despre liberalii care se opun fuziunii PNL-PNG: Sunt FRAIERI, iar profită Băsescu

Gigi Becali a precizat că el aşteaptă până luni răspunsul lui Crin Antonescu privind o fuziune a PNG cu PNL şi i-a criticat pe liberalii care s-au pronunţat împotriva acestei fuziuni.

„Eu am vrut să intru la liberali pentru că îmi place alianţa asta Antonescu-Ponta. Am vrut să ajut această alianţă, această tovărăşie Antonescu-Ponta, nu neapărat pentru că mă interesau pe mine liberalii. Eu am discutat doar cu domnul Antonescu, care mi-a zis că se va consulta cu ceilalţi din partid, după care îmi va da un răspuns. Eu aştept un răspuns din partea domnului Antonescu. Ce au spus ceilalţi, e problema lor. Eu nu mă mai cert cu nimeni. De ce trebuia să mă cert eu cu Diaconescu? De ce? Eu m-am certat cu Diaconescu ca sa-i iau apărarea lui Ponta…. Trebuia să-mi văd de treaba mea. Făceam o alianţă cu Diaconescu. Acum nu mai pot să fac cu Diaconescu”, a spus europarlamentarul.

Becali i-a atenţionat pe liberalii care nu îl vor în PNL că le va demonstra el cine este atunci când o să fie în tabăra adversară.

„Să fie ei sănătoşi. O să vedem dacă aduc eu beneficii sau nu când o să fiu împotriva lor. O să vedem dacă mai fac ei 51 % fără mine. Mă ambiţionez de acuma şi mă apuc de politică, vroiam să mă retrag… O să vadă nenea Haşotti când o să intru eu în ring cât de bine ştiu să lovesc. O să vadă. Ei sunt fraieri. Iar profită Băsescu de pe urma asta. Treaba lor dacă ei nu ştiu să profite treaba asta„, a arătat Becali.

Liderul PNL Puiu Haşotti a declaratjoi  că nu este foarte încântat de o fuziune cu Partidul Noua Generaţie, el precizând că o decizie în acest sens ar trebui luată după alegeri.

„Aveţi dreptate când puneţi punctul pe fuziunea dintre Partidul Naţional Liberal şi domnul Gigi Becali, pentru că până la urmă PNG-ul se confundă cu dânsul. Nu ştiu ce am putea câştiga sau ce am putea pierde în urma fuziunii cu PNG-ul şi în urma venirii domnului Becali în PNL”, spune Haşotti, citat de RFI.

Vicepreşedintele PNL Mircea Diaconu a  precizat şi el că nu susţine ideea intrării lui George Becali în partid, deoarece nu-i plac „cocktail-urile de orice” în politică.

La rândul său, vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu, a declarat, că subiectul fuziunii cu PNG condus de George Becali nu a fost adus în discuţia conducerii partidului, afirmând că banii omului de afaceri nu sunt un argument convingător pentru o astfel de decizie.