Becali, din nou în atenţia Consiliului pentru Combaterea Discriminării

Gigi Becali este aşteptat marţi la audieri alături de patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany. Gigi Becali a fost reclamat pentru faptul că a făcut remarci rasiste făcute atât la adresa finanţatorului CFR Cluj şi la adresa finanţatorului de la Dinamo, Nicolae Badea.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 07:30
Becali, din nou în atenţia Consiliului pentru Combaterea Discriminării

„Ţigan comunisto-securist”, i se adresa Becali lui Nicolae Badea, în timp ce despre Paszkany, dar şi despre arbitrul de la meciul CFR Cluj-Steaua spunea că ar face parte din serviciile secrete ungureşti.

Acest lucru i-a făcut pe cei doi oficiali de la Dinamo şi de la Cluj să îl reclame pe Gigi Becali la Consiliul Local pentru Combaterea Discriminării. Ar fi a 17-a reclamaţie pe care o primeşte finanţatorul Stelei. Reclamaţiile s-au soldat şi cu şapte amenzi până în prezent, toate referindu-se la remarci făcute de Gigi Becali la adresa diverselor personaje publice, remarci rasiste sau defăimătoare.

Sunt puţine şanse ca Gigi Becali să se prezinte la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării şi asta deoarece atunci când a primit citaţiile celor doi, Gigi Becali le-a rupt demonstrativ în faţa presei. Mai mult, a spus că Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării este o instituţie satanică şi că indiferent câte amenzi va primi nu se va duce să dea explicaţii.