Becali îi promite lui Reghe veşnicia, la Steaua: În viaţa mea nu-l dau afară

Laurenţiu Reghecampf poate sta liniştit pe banca Stelei. Gigi Becali a declarat că îl va păstra în orice condiţii, iar dacă echipa va merge prost se va implica el în alcătuirea ei.

RomaniaTV.net
12 sept. 2012, 12:36
Becali îi promite lui Reghe veşnicia, la Steaua: În viaţa mea nu-l dau afară

Gigi Becali a afirmat că Laurenţiu Reghecampf nu va fi demis de la Steaua. „Nu îl dau afară pe Reghecampf 30 de ani, nu îl dau afară de la Steaua în viaţa mea. Pleacă numai când vrea el. El face numai ce vrea el pentru că face bine. Pentru că dacă nu ar face atunci o să mă implic, pentru că de aia sunt patron. Dar acum face bine şi face ce vrea el. El ştie mai bine decât mine şi de aia îl las să facă ce vrea el„, a spus Becali.

De remarcat că când a preluat-o pe Steaua, în anul 2002, pe banca tehnică a Stelei s-au perindat până acum nu mai puţin de 22 de antrenori.

În vârstă de 36 de ani, Laurenţiu Reghecampf a semnat în luna mai un contract pe trei ani cu Steaua, cu o clauză de reziliere de 3 milioane de euro. În momentul de faţă echipa se află pe locul 2 în Liga I, după 7 etape, la trei puncte în spatele liderului, Panduri.

Tocmai un jucător al gorjenilor ar putea avea Reghe la dispoziţie din iarnă, pe autorul ultimului gol al echipei naţionale din partida cu Andora, Alexandru Maxim. Fotbalistul l-a impresionat pe Gigi Becali, care a declarat: „Maxim e un jucător care trebuie să fie la Steaua. El e fotbalist, l-am văzut mai de mult. A debutat cu tupeu la naţională. Despre Maxim o să discutăm la iarnă, acum s-a terminat cu transferurile„.