Becali îi răspunde lui Bodu: E un aerian, nu trebuie luat în seamă. Era măscăriciul clasei

Gigi Becali i-a răspuns, în direct la România TV, europarlamentarului PDL, Sebastian Bodu, după ce acesta a trimis o scrisoare bucureştenilor în care le cere să nu-l voteze pe latifundiar şi a spus despre patronul Stelei că "nu ar fi bun nici de şef la o stână de oi". Becali a reacţionat într-un mod dur, făcându-l "homosexual" şi "măscărici" pe democrat-liberal.

RomaniaTV.net
21 oct. 2012, 13:00
Becali îi răspunde lui Bodu: E un aerian, nu trebuie luat în seamă. Era măscăriciul clasei

„Ştiţi care e situaţiunea? Eu v-am spus, eu n-am nimic, eu îi iubesc pe homosexuali. Eu n-am nimic cu ei, numai că eu spun că ei fac păcat şi asta deranjează. El crede că e bine ce face, dar eu n-am nimic cu homosexualii (…)  Bodu a fost în clasă, la Constanţa, cu soţia mea. El era prostul clasei, era ultimul în clasă, era un fel de măscăriciul clasei, nu-l băga nimeni în seamă. (…) Eu eram premiant la olimpiada de matematică, în generală şi chiar la liceu, în clasa a zecea şi a unşpea, iar el era circul şi  ultimul om din clasă. Cum putem face aşa ceva în ţara asta cu circari d-ăştia de 2 lei. (…) Bodu e aerian acolo, prin Parlamentul European. Nu trebuie luat în seamă„, a declarat Gigi Becali la România TV.

„Ce a făcut el în viaţă? Nu e vina mea că el a jignit. I-am atenţionat să nu jignească şi să nu ironizee că-i distrug. El e un măscărici. El are ce are cu mine de pe vremea când era la ANAF şi mi-a sechestrat averea. M-a rugat atunci: ‘Te rog frumos, spune la jurnalişti că sunt gagicar şi nu sunt homusexual’ şi eu am fost băiat bun şi am spus: ‘Bodu nu e homosexual, ci gagicar’. Eu m-am ţinut de cuvânt că a zis că e gagicar, ce mai vrea?”, a mai spus Becali.

De-aia e secetă, pentru că Dumnezeu vede cum punem proşti în conducere!”, a concluzionat patronul Stelei.

Democrat-liberalul Sebastian Bodu a trimis o scrisoare bucureştenilor în care le cere să nu-l voteze pe Gigi Becali la alagerile parlamentare.

„Votaţi pe oricine altcineva sau nu votaţi pe nimeni. E destul că există incompetenţă, chiul şi dezinteres faţă de actul legislativ. Nu aduceţi acum în Parlamentul României şi zerul mahalalei politice„, le solicită Bodu alegătorilor din Capitală.