Becali: Îi rup mâinile şi picioarele lui Paszkany. Propun să luam şi pistoalele!

Chiar dacă este Liga 1 ia o pauză, scandalurile din fotbalul românesc continuă. Protagoniştii celui mai nou scandal sunt Gigi Becali şi Arpad Paszkany care au trecut la ameninţări.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 08:23
Becali: Îi rup mâinile şi picioarele lui Paszkany. Propun să luam şi pistoalele!

Patronul Clujului, Arpad Paszkany, a ridicat „mingea la fileu” şi l-a ameninţat pe Gigi Becali cu bătaia. Cum îi stă în caracter nu a trecut mult până Becali a reacţionat dur.

Finantaţorul Stelei susţine că e de acord cu propunerea lui Paskazny de a înfiinţa o Ligă K1 pentru patronii din Liga 1, dar că ar dori să fie şi cu pistoale.

Dacă vrea ring, facem ring! Dar să nu se ducă la procurori, ca îi demonstrez eu cum îi rup mâinile şi picioarele. Propun şi eu să luăm pistoale. Hai să ne împuşcăm cu pistoalele. El are 40 de ani, eu 54; el 120 de kilograme, eu 80… şi vrea să se bată cu mine? Păi să-l bată pe Fane. Ţi-l dau pe Fane, să-ţi rupă capul, bă nenorocitule! E un nenorocit, aşa o să-i spun toată viaţa!„, a urlat Becali la GSP TV.

Scandalul dintre cei doi a început după ce Gigi Becali i-a acuzat pe clujeni că au cumpărat arbitrii pentru a câştiga titlu.