Becali lasă Steaua pe drumuri: Ce, sunt prost să mă întorc în Ghencea?

Patronul Stelei spune că nu este dispus să modernizeze arena de suflet a "roş-albaştrilor", iar echipa va juca meciurile de acasă pe Naţional Arena.

RomaniaTV.net
06 feb. 2012, 15:21
Becali lasă Steaua pe drumuri: Ce, sunt prost să mă întorc în Ghencea?

Tocmai când se părea că Steaua va reveni în Ghencea, Gigi Becali s-a răzgândit, declarând că gruparea sa va evolua în continuare pe Arena Naţională şi că nu este „prost” să investească în Stadionul Steaua.

Nu putem să ne întoarcem în timp, trebuie să avansăm. Dacă e să ne întoarcem în Ghencea, trebuie să modernizăm stadionul. Dar eu nu mai vreau. Ce să caut acolo, sunt prost?! Am vrut să bag 20 de milioane de euro şi să modernizez stadionul pentru că eram orgolios, veneau străinii, venea Calderon, venea Real Madrid… Mi-era ruşine cu Ghencea. Degeaba le arătam eu palatul să le arăt că sunt mai tare decât ei, dacă Ghencea era cum era… Când mă duceam cu ei în Ghencea vedeau scaunele alea veştejite, albite, cojite, am vrut să fac…

Nu mi-au dat atunci să fac, ca să vezi idioţii! Acum mai sunt prost să fac? Dacă am Arena Naţională, de ce să bag eu când a băgat Primăria? Oricum stadion mai frumos ca Arena Naţională nu fac. Joc acolo, m-aţi văzut vreodată idiot? Arena Naţională este stadionul nostru, tată. Orice ministru vine la Armată, se rezolvă toate problemele. Nimeni nu o să vrea să distrugă Steaua, până acum asta s-a vrut„, a spus Becali.

Gigi Becali declarase săptămâna trecută că oficialii grupării bucureştene Teia Sponte şi Valeriu Argăseală au ajuns la un acord cu reprezentanţii MApN pentru revenirea echipei pe stadionul din Bulevardul Ghencea.