Becali neagă fuga din ţară: Luni după-masă sunt în România

Deputatul PNL Gigi Becali a afirmat că doreşte să pună capăt speculaţiilor legate de sa plecarea din ţară înaintea deciziei instanţei în dosarul în care este acuzat de sechestrare de persoane precizând că se întoarce luni în ţară.

10 feb. 2013, 18:34
Becali neagă fuga din ţară: Luni după-masă sunt în România

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Gigi Becali a afirmat că a cumpărat deja biletelul de avion pentru întoarcerea în România. Becali a susţinut că declaraţiile sale anterioare privind faptul că va rămâne în străinătate dacă va fi condamnat  de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie reprezintă doar un joc al său cu presa.

„Am plătit deja biletele de avion pentru întoarcere. Luni după-masă sunt înapoi în România. Am intrat în jocul presei, căci mie îmi place să mă joc”, a declarat Becali. „Să mă aşteptaţi la aeroport luni, la ora 7”, a adăugat Becali.

Acesta a afirmat că nu-şi face griji în legătură cu decizia instanţei. „O decizie nefavorabilă împotriva mea ar fi ca şi cum ar veni sfârşitul lumii. Decizia favorabilă mi-a dat-o Dumnezeu când m-am născut şi m-a făcut liber. E adevărat că se mai întâmplă abuzuri ale procurorilor şi judecătorilor, dar nu la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, a spus Becali.

Cu câteva zile înainte ca judecătorii să dea verdictul final în dosarul sechestrării hoţilor care i-au furat maşina, Gigi Becali a ales să plece în Dubai. El ar trebui să se întoarcă în România luni, când telenovela răpirii hoţilor va lua sfârşit, la Instanţa Supremă. Becali a declarat sâmbătă, la România TV că sunt şanse 99,99% să fie achitat, dar dacă va fi condamnat a spus că nu-l va mai interesa România.

Instanţa a amânat pentru data de 11 februarie judecarea dosarul lui Gigi Becali, în care acesta este acuzat de sechestrarea hoţilor care i-au furat maşina. Procurorii au cerut o pedeapsă record, de 11 ani şi jumătate, pentru patronul Stelei, dar Becali a ales să-şi petreacă weekend-ul de dinaintea verdictului în Dubai.

Dacă magistraţii ar decide să îl aresteze, Gigi Becali ar putea să nu se mai întoarcă în ţară. El a intrat în direct prin telefon la România TV şi a declarat că se află în Dubai pentru a asista duminică la un meci pe care Al Ain, formaţie antrenată de Cosmin Olăroiu şi la care joacă Mirel Rădoi, îl va susţine duminică, în sferturile de finală ale Cupei Preşedintelui.

„Sunt 99.99 la sută şanse să fiu achitat, adică e o şansă din 10.000 să fiu condamnat, pentru că România e ţara tuturor posibilităţilor, din moment ce am fost arestat la ora 6 dimineaţa, în faţa copiilor, pentru că mi s-a furat mie maşina. Dacă se întamplă să fiu condamnat, ipotetic, nu mă mai interesează ţara dup-aia”, a spus Gigi Becali la România TV.