Becali nu are cu cine să se bată la alegerile parlamentare VIDEO

Situaţie pardoxală în cazul candidaturii lui Gigi Becali la alegerile parlamentare. Adversarii USL nu i-au găsit încă un contracandidat lui Becali, pentru că nimeni nu se înghesuie la o confruntare cu noul liberal.

RomaniaTV.net
20 oct. 2012, 11:53
Becali nu are cu cine să se bată la alegerile parlamentare VIDEO

Mai întâi a fost Elena Udrea, din moment ce Becali candidează fix în colegiul pe care blonda PDL-ului l-a câştigat în 2008. Udrea a dat însă colegiul Ghencea pe unul mai sigur în Neamţ, şi oricum Becali n-avea de gând să intre în război cu ea. „Eu mă bat cu tot PDL-ul când am USL-ul în spate. Numai nu vorbim de femei. Eu nu mă lupt cu femeile niciodată”, a spus Gigi Becali.

Apoi, copreşedintele USL, Victor Ponta, i-a găsit un nou adversar lui Becali. „Este o idee bună sa candideze Becali la noi, în colegiul lui Dan Diaconescu, care e aliat PDL”, a spus Victor Ponta.

Şi Becali s-a pliat repede pe aşteptările şefilor. „Diaconescu va fi cel de care mă voi ocupa eu”, a precizat latifundiarul.

Doar că Diaconescu susţine că vrea o confruntare cu Ponta, prin urmare şi duelul Becali-DD a picat. A apărut însă o nouă variantă: Mihai Răzvan Ungureanu. „Gata, bun. Pe Ungureanu îl fac praf, praf. Îl distrug”, a reacţionat Becali.

Cum nici această luptă n-a stat în picioare, PDL, prin vocea lui Cristi Preda, a anunţat un nou adversar pentru Becali: pe profesorul Ştefan Vlaston, din partea Noii Republici. Acesta spune însă că s-a făcut o greşeală. „Am alt contracandidat, deşi nu mi-ar fi fost frică nici de Gigi Becali. Cel puţin în dezbateri pe teme de educaţie sau politice, probabil că l-aş fi întrecut. Pe altfel de dezbateri, probabil că nu”, a spus Ştefan Vlaston.

În continuare, contracandidatul lui Becali rămâne un mister. Asta în contextul în care, potrivit unui sondaj apărut zilele trecute, Gigi Becali ar urma să-şi câştige colegiul cu peste 50% din voturi.