Becali nu știe cine e antrenorul Stelei: Adrian Ilie, Ilie Stan, Ilie Dumitrescu tot aia e!

E ştiut faptul că Gigi Becali se bagă peste antrenor la echipă, că a impus de multe ori jucători în echipă, dar se pare că nici nu ştie numele antrenorului.

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 13:08
Becali nu știe cine e antrenorul Stelei: Adrian Ilie, Ilie Stan, Ilie Dumitrescu tot aia e!

Deşi la finalul anului trecut Gigi Becali îl declara pe Ilie Stan cel mai bun antrenor al României, se pare că acum patronul Stelei nu prea ştie cul îl cheamă pe antrenorul său.

Gigi Becali a vorbit din nou despre lista UEFA  spunând că l-a anunţat pe „Adrian Ilie” care sunt jucătorii ce nu trebuie să lipsească de pe lista ce le permite să joace în Europa League.

Atenţionat de jurnalişti că numele antrenorului Stelei e Ilie Stan, nu Adrian Ilie, Becali a oferit o explicaţie cel puţin amuzantă pentru eroarea sa: „mereu îi confund”.

O să îi spun lui Adrian Ilie să-i treacă pe listă (n.r. pe Chipciu şi Chiricheş). D-asta îi plătesc, ca să îmi asculte ordinele. Aşa îi zic eu, Adrian Ilie. Ilie Stan, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie… care e problema, tot stelişti sunt. Îi tot confund. Ilie îi ziceam mai mult lui Ilie Dumitrescu”, a declarat Gigi Becali potrivit Prosport.