Becali: O să vedeti voi ca Piţurcă ne califică la Cupa Mondială din 2014

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, îl susţine în continuare pe Victor Piţurcă pe banca echipei naţionale,  însă îi dă şi niste sfaturi cu privire la jucătorii pe care ar trebui să-i folosească.

RomaniaTV.net
14 nov. 2011, 07:54
Becali: O să vedeti voi ca Piţurcă ne califică la Cupa Mondială din 2014

Gigi Becali spune că linia de fundaşi ar trebui formată din Chiricheş şi Gardoş, iar la mijloc Prepeliţă ar trebui să îl înlocuiască pe Pintilii.

„Piţurcă face o mie şi una de mutări până găseşte jucătorii cu care să facă o naţională competentă. El îşi pregăteşte terenul. Cu Belgia au fost vreo 6-7 jucători pe care n-o să-i mai vedeţi niciodată la naţională. Eu n-am înţeles ce caută Pintilii la naţională, dar n-o sa-l mai vedeţi pe acolo. Cred că în viitorul apropiat, Chiricheş – Gardoş va fi un cuplu foarte bun. Pe dreapta îl avem pe Săpunaru, pe stânga pe Sepsi. Ăştia patru sunt fundaşi de calitate! Nu ştiu de ce nu-l cheamă pe Sepsi. La mijloc, normal că Prepeliţă va fi în locul lui Pintilii, n-ai cum să-i compari! Apoi, şi Herea ar trebui luat. O să vedeti voi ca Piţurcă ne califică la Cupa Mondială din 2014, dar vom mai pierde meciuri amicale până atunci.”, a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Naţionala României a pierdut vineri un meci amical disputat în compania Belgiei, scor 1-2.