Becali: „Vreau să fiu prim-ministru, să fiu generalul lui Hristos. Mă simt vinovat că sunt bogat”

Întors de prin nămeţii din Vrancea, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat la România TV că vrea să fie prim-ministru pentru a ajuta ţara lui şi pentru a ajunge "generalul lui Hristos".

RomaniaTV.net
15 feb. 2012, 19:55
Becali: „Vreau să fiu prim-ministru, să fiu generalul lui Hristos. Mă simt vinovat că sunt bogat”

Gigi Becali a povestit la România TV că vrea să fie prim-ministru, asta pentru că astfel nu o să mai fie soldat, o să fie generalul lui Hristos.

Vreau să fiu prim-ministru pentru că atunci o să fiu generalul lui Hristos. Statul este format din oameni aleşi. Acum aşteptăm iar alegerile, acum de unde să găsim 5.000 de Becali. Dacă am avea 100 de Becali, ţara asta ar întrece Germania şi Franţa. Becali are dragoste, dacă nu ai dragoste pentru oameni, nu faci nimic. Pe mine m-a dus dragostea acolo, printre acei oameni. Eu ce am făcut, am făcut pentru Hristos„, a declarat Gigi Becali.

Finanţatorul Stelei a mai spus că se simte vinovat, în România, pentru că este bogat. După ce a văzut filmări cu oamenii blocaţi sub nămeţi, Becali a spus că dacă ar fi la guvernare, ar lua măsuri imediat.

Dacă ai dragoste şi eşti la guvernare şi vezi asta, mâine când te duci la Guvern ţipi şi urli să se facă ceva. Dacă sunt prim-ministru şi văd asta, mâine convoc miniştrii de Guvern. Ai momente când zici că ai da parte din corpul tău ca să nu mai vezi aşa ceva. Mă simt vinovat că sunt bogat. Ce ţară este asta unde te simţi vinovat că ai mâncare. Asta simţi doar dacă ai dragoste„, a mai spus Becali.