Beckham revine în Europa, la Paris Saint-Germain

După patru ani petrecuţi în "ţara tuturor posibilităţilor",  cu excepţia celor două împrumuturi la AC Milan, David Beckham se pregăteşte să revină în Europa.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 15:04
Beckham revine în Europa, la Paris Saint-Germain

După ce în vară a fost campioana absolută a transferurilor, Paris Saint-Germain se pregăteşte de o nouă lovitură. După ce l-a curtat intens pe David Beckham, aflat la final de contract cu LA Galaxy, gruparea franceză a primit în sfârşit un răspuns pozitiv din partea mijlocaşului englez, susţin surse din cadrul clubului.

Informaţia nu a fost confirmată de agentul jucătorului, dar este foarte posibil ca din ianuarie 2012 Beckham să îmbrace tricoul lui PSG. Astfel, el va evolua în al patrulea campionat important din Europa, după cele ale Angliei (Manchester United), Spaniei (Real Madrid) şi Italiei (AC Milan).

David Beckham (36 de ani) ar urma să primească la PSG un salariu anual de aproximativ 9 milioane de euro. Contractul fotbalistului englez cu Los Angeles Galaxy expiră la sfârşitul anului, dar în prezent el este în vacanţă, după încheierea Major League Soccer.