„Beleaua” Corduneanu s-a dus cu familia la mânăstire să se roage împotriva coronavirusului

"Beleaua" Corduneanu a ieşit recent din închisoare şi s-a dus la mânăstire împreună cu familia sa.

26 feb. 2020, 14:38
„Beleaua” Corduneanu s-a dus cu familia la mânăstire să se roage împotriva coronavirusului

„Beleaua” Corduneanu s-a dus la mânăstire împreună cu soţia, cei trei copii şi câţiva apropiaţi, chiar în ziua în care s-a vorbit despre ameninţarea coronavirusului şi în ţara noastră. “Nimic fără Dumnezeu”, a postat interlopul. “Sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bucurii sufletesti in casa si la toata familia”, i-a transmis un amic lui Corduneanu.

„Gâgă”, un interlop din clanul Corduneanu, prins şi băgat în arest după o fază care îi confirmă porecla 

„Sănătatea e cea mai importantă, trebuie să scăpăm de coronavirus”, a răspuns Beleaua. Toate cele 13 persoane de la Gorj care au intrat în contact cu cetăţeanul italian diagnosticat cu coronavirus au fost testate şi au rezultate negative, a anunţat miercuri secretarul de stat în MS Nelu Tătaru. Tătaru a făcut precizări legate de condiţiile încare este instituită carantina, precizâns că la acest moment se află în carantină 69 de persoane.

În 2016, Tribunalul Maramureș pronunțase pedepse cu închisoare pentru 25 dintre cei 27 de inculpați. Costel Corduneanu primea, atunci, 8 ani de închisoare, în timp ce Vasile Călin era condamnat la 10 ani de închisoare. Dosarul Cordunenilor a fost trimis în instanță în 2010, când majoritatea membrilor importanți ai grupării se aflau în spatele gratiilor.

În timpul procesului, toți membrii importanți ai clanului, fără excepție, au fost eliberați din arest preventiv și s-au întors acasă la Iași.