„Gâgă”, un interlop din clanul Corduneanu, prins şi băgat în arest după o fază care îi confirmă porecla

Un interlop, membru al clanului Corduneanu, a fost băgat în arest fiind prins după ce a coborât din maşina sa şi a rupt-o la fugă pe jos, după ce o patrulă de poliţişti i-a făcut semn să oprească pe dreapta. 

26 feb. 2020, 09:55
„Gâgă”, un interlop din clanul Corduneanu, prins şi băgat în arest după o fază care îi confirmă porecla

Silviu Iulian Gâtlan, zis „Gâgă” printre interlopi, a fost observat în zona clubului Time Out de pe Copou de către poliţiştii dintr-o patrulă a Biroului Rutier Iaşi, urcând băut într-un autoturism Mercedes, cu un grup de prieteni la fel de „afumaţi”. Poliţiştii i-au făcut semn lui Gâgă să oprească, însă acesta a călcat pedala de acceleraţie. După o distanţă scurtă, Gâgă a fost blocat în trafic de maşina de poliţie, iar Gâgă a deschis portiera autoturismului şi a fugit printre blocuri, anunţă Ziarul de Iaşi.

24 dintre cei 27 de membri ai clanului Corduneanu au scăpat de închisoare: „Nu au fost probate, fie s-au prescris”

Poliţiştii l-au dat prin consemn, apoi în urmărire, iar luni dimineaţa, acesta a fost săltat de mascaţi şi dus la audieri, apoi în arest, pentru 24 de ore. „Poliţiştii Biroului Rutier Iaşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 36 de ani, cercetat pentru refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Şoferul emana halenă alcoolică, însă a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. De asemenea, acesta a refuzat să fie condus la o unitate medicală unde să-i fie prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, şi a fugit de la locul depistării. În baza probatoriului administrat, la data de 24 februarie bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.