BELGIA – TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 5-2. „Dracii roşii”, festival de goluri la CM 2018

BELGIA - TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: In cadrul grupei G de la Cupa Mondiala, sambata, cu incepere de la ora 15:00, se va disputa partida Belgia – Tunisia. Confruntarea va avea loc pe „Otkrytiye Arena” din Moscova si va putea fi urmarita pe TVR1.

RomaniaTV.net
23 iun. 2018, 07:15
BELGIA – TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 5-2. „Dracii roşii”, festival de goluri la CM 2018

BELGIA – TUNISIA 5-2: Belgia a învins Tunisia, scor 5-2, şi s-a calificat în optimile Cupei Mondiale; Lukaku şi Hazard au marcat de câte două ori. Lukaku a marcat în minutele 16 şi 45+3, iar Hazard în minutele 6 (penalti) şi 51.

Al cincilea gol al belgienilor a fost marcat de Michy Batshuayi, în minutul 90. Pentru Tunisia au înscris Bronn (18) şi Khazri (90+3).

În primul meci, Belgia a învins Panama, scor 3-0.

În celălalt meci al grupei se vor întâlni, duminică, Anglia şi Panama.

Belgia a acumulat şase puncte şi şi-a asigurat calificarea în optimi, în timp ce Tunisia a fost eliminată de la Cupa Mondială.

Evoluţia scorului:

Min. 88. GOOOOL Batshuayi, după ce a ratat trei ocazii uriaşe.

Min. 48 BELGIA TUNISIA 4-1, Hazard face şi el dubla

Min, 45 +. BELGIA TUNISIA 3-1, GOOOOL Lukaku.

Min. 16: GOOOOOOL Tunisia, Bronn reduce din diferenţă

BELGIA TUNISIA 2-0, GOOOOOOL Lukaku

Min. 6, penalty pentru Belgia, 1-0, transformat de Hazard.

BELGIA – TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR

ECHIPELE DE START:

Belgia: 1. Courtois – 2. Alderweireld, 20. Boyata, 5. Vertonghen – 15. Meunier, 7. De Bruyne, 6. Witsel, 11. Ferreira Carrasco – 14. Mertens, 9. Lukaku, 10. E. Hazard. Rezerve: 12. Mignolet, 13. Casteels – 3. Vermaelen, 4. Kompany, 8. Fellaini, 16. T. Hazard, 17. Tielemans, 18. Januzaj, 19. Dembele, 21. Batshuayi, 22. Chadli, 23. Dendoncker. Selecţioner: Roberto Martinez.

Tunisia: 1. Ben Mustapha – 11. Bronn, 2. S. Ben Youssef, 4. Meriah, 12. Maaloul – 13. Sessi, 17. Shkiri, 7. Khaoui – 8. F. Ben Youssef, 10. Khazri, 9. Badri. Rezerve: 16. Matlouthi, 22. Hassen – 3. Benalouane, 5. Haddadi, 6. Bedoui, 14. Ben Amor, 15. Khalil, 18. Srarfi, 19. Khalifa, 20. Chaaleli, 21. Naguez, 23. Sliti. Selecţioner: Nabil Maaloul.

Arbitru: Jair Marrufo (SUA).

Belgia a început cu dreptul Cupa Mondială de fotbal din Rusia, 3-0 cu Panama, dar va fi supusă unui test mai dificil, de către Tunisia, sâmbătă, de la ora 15:00 pe Stadionul Spartak din Moscova, în Grupa G.

Africanii şi-au demonstrat tenacitatea în faţa Angliei, care a reuşit să câştige cu 2-1 după un gol marcat în prelungiri, la o eroare de marcaj a apărării tunisiene.

Misiunea căpitanului Eden Hazard şi Kevin De Bruyne, cei mai creativi jucători din lotul ”diavolilor roşii”, va fi una mult mai importantă în partida de la Moscova, care poate aduce calificarea în optimile de finală.

”Vulturii din Cartagina” trebuie să evite eşecul cu orice preţ pentru a mai spera la o calificare ipotetică în faza următoare. Dacă din punct de vedere defensiv ei s-au prezentat destul de bine în faţa Angliei, dar au rămas datori pe plan ofensiv.

BELGIA – TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Tunisienii nu mai pot conta pe portarul Mouez Hassen, indisponibil pentru restul turneului, astfel că Farouk Ben Mustapha va fi titular. O altă schimbare care se prefigurează este titularizarea lui Oussama Haddadi pe flancul stâng, în locul lui Ali Maaloul.

Tunisia are o serie de 12 meciuri consecutive fără victorie la Cupa Mondială (patru egaluri, opt eşecuri), care se întinde pe 40 de ani.

Belgia a fost prima echipă europeană care s-a calificat la CM 2018, fiind una dintre cele patru formaţii neînvinse în preliminarii (alături de Anglia, Germania şi Spania) şi a avut cel mai bun atac, cu 43 de goluri, la egalitate cu Germania.

Tunisia a fost prima echipă africană care a câştigat un meci la Cupa Mondială, în 1978, 3-1 cu Mexicul, la Rosario. 

La singura confruntare directă la Cupa Mondială, în 2002, Belgia şi Tunisia au remizat la Oita, 1-1. Tunisia a învins Belgia cu 2-1 la primul lor meci direct, un amical jucat în 1992, belgienii câştigând cu 1-0 (gol Mertens), la Bruxelles, într-un meci de pregătire înaintea CM 2014.

Belgia este neînvinsă în meciurile cu echipele africane la Cupa Mondială, învingând Marocul (1-0) în 1994 şi Algeria (2-1) în 2014.


BELGIA – TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Roberto Martinez (Belgia) – Ne vom putea testa limitele în faţa Tunisiei

Selecţionata Belgiei, care a debutat cu dreptul la Cupa Mondială de fotbal 2018, impunându-se cu 3-0 în faţa Panama, se aşteaptă la un meci dificil în faţa reprezentativei Tunisiei, în cadrul în cadrul Grupei E a competiţiei.

„Jucătorii tunisieni au numeroase calităţi. Ei se cunosc foarte bine, iar jocul lor este încărcat de energie şi intensitate. Sunt redutabili pe contraatac, ştiu să joace repede, vertical şi afişează o mare eficienţă. Au, de asemenea, un joc defensiv foarte bun. Va trebui să evoluăm la cel mai bun nivel al nostru pentru a-i învinge”, a declarat selecţionerul Belgiei, Roberto Martinez, la microfonul FIFA.

„Debutul nostru la turneul final a fost pozitiv, după victoria în faţa Panama, aşa că nu avem dreptul să greşim. Nu există partidă uşoară într-o competiţie de o asemenea anvergură. Ne vom putea testa limitele în această confruntare” cu Tunisia, a adăugat Martinez.

Belgia va întâlni Tunisia sâmbătă, pe stadionul Spartak din Moscova, în Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal. În meciul lor de debut, tunisienii s-au înclinat la limită în faţa Angliei (1-2).

BELGIA – TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: La capatul unei partide in care nu s-a pus nicio clipa problema invingatoarei, Mertens si Lukaku (dubla) au punctat decisiv in partea secunda a jocului. A fost cea de-a patra victorie obtinuta in cele cinci partide disputate in 2018. Singura adverasara care a tinut piept „diavolilor” a fost Portugalia. Cele doua formatii au remizat la inceputul lunii intr-o partida amicala. Cu dubla reusita, Lukaku a aratat ca este unul dintre pretendentii la gheata de aur la aceasta editie. Atacantul lui Man.United a marcat nu mai putin de 7 goluri in partidele dispuate in acest an la echipa nationala. Fara probleme de lot, Roberto Martinez va alinia probabil aceeasi formula de start .

BELGIA – TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: De partea cealalta, africanii au fost la cateva momente departare de a obtine un punct urias contra Angliei. Insa, sperantele le-au fost spulberate de Harry Kane, care a inchis tabela in minutul 90+1.

Condusi din minutul 11, acestia au revenit gratie reusitei lui Sassi. Mijlocasul lui Al-Nassr a transfromat o lovitura de la 11 metri cu zece minute inainte de pauza. A fost singurul sut expediat pe cadrul portii adverse. Cum in partea secunda nu au pus mai deloc la incercare defensiva englezilor, infrangerea a venit oarecum in mod normal. Astfel, Tunisia si-a redus considerabil orice speranta pe care o aveau in vederea calificari. De altfel, in precedentele patru participari nu a reusit niciodata sa treaca de faza grupelor. Un esec in fata Belgiei ar consemna respectarea acestei traditii.

  • Mouez Hassen, portarul Tunisiei, părăseşte Cupa Mondială din cauza unei accidentări
Portarul titular al Tunisiei, Mouez Hassen, este nevoit să plece de la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, în urma unei accidentări la umăr pe care a suferit-o luni, în meciul împotriva Angliei, a anunţat echipa medicală a naţionalei tunisiene, citată de AFP.

„Am discutat cu echipa medicală a clubului şi am am luat decizia noastră. Jucătorul va fi transferat la clubul său pentru a primi îngrijiri, iar Mondialul s-a încheiat pentru el”, a declarat medicul selecţionatei Tunisiei, Souheil Chamli, într-o înregistrare video postată pe contul de Facebook al federaţiei de la Tunis.

Hassen s-a accidentat la un umăr respingând un şut al englezului Jesse Lingard, în meciul de debut al Tunisiei la CM 2018, pierdut la limită în faţa Angliei (1-2). El a fost nevoit să părăsească terenul după numai 15 minute de joc, iar în locul său a intrat Farouk Ben Mustapha. Celălalt portar al tunisienilor este ”veteranul” Aymen Mathlouthi. 

BELGIA – TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: In ultima confruntare directa, disputata in 2014 intr-un cadru amical, Belgia s-a impus cu scorul de 1-0. A fost singurul succes obtinut in cele trei meciuri directe de pana acum.

In ultima confruntare directa, disputata in 2014 intr-un cadru amical, Belgia s-a impus cu scorul de 1-0. A fost singurul succes obtinut incele trei meciuri directe de pana acum. 

Programul meciurilor de sâmbătă, 23 iunie:
15,00 (ora României) Belgia – Tunisia, la Moscova (stadionul Spartak, TVR 1, TVR HD), în Grupa G
18,00 (ora României) Coreea de Sud – Mexic, la Rostov pe Don (Rostov Arena, TVR 1, TVR HD), în Grupa F
21,00 (ora României) Germania – Suedia, la Soci (stadionul Fişt, TVR 1, TVR HD), în Grupa F