Bellu şi Bitang antrenează lotul feminin de gimnastică FĂRĂ CONTRACT

Octavian Bellu şi Mariana Bitang au revenit de trei luni la lotul feminin de gimnastică, dar nu au semnat nici până acum un contract cu federaţia.

04 mart. 2016, 06:05
Bellu şi Bitang antrenează lotul feminin de gimnastică FĂRĂ CONTRACT

Adrian Stoica, presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, a declarat ca cei doi antrenori sunt cei care isi doresc sa faca munca voluntara la lotul national.

„Nu exista nimic parafat si semnat intre noi si Belu si Bitang. Ei s-au oferit voluntar si nu doresc sa oficializeze in nici un fel ajutorul pe care-l dau in pregatirea lotului olimpic. Noi dorim sa ne ajute atat timp cat vor si ei”, a declarat Stoica pentru SportNews.

CITEŞTE ŞI Scandal URIAŞ în gimnastică. ACUZE GRAVE pentru doi antrenori de la LOTUL NAŢIONAL

Seful FRG a mai adaugat ca lotul feminin este atat de „subtire” incat accidentarea unei gimnaste ar pune in pericol chiar calificarea la Olimpiada de la Rio: „Bat si-n lemn sa nu se mai accidenteze cineva! Catalina Ponor si-a reluat antrenamentele, dar e un sport de risc in orice moment. Trag si un semnal de alarma: daca sportivele vor concura normal la turneul preolimpic, nu exista sa nu ne calificam la Olimpiada. Daca va fi cumva ca la Glasgow, sincopa de la Mondiale adica, riscam serios sa nu fim la Jocuri!”.

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat in premiera calificarea directa la Jocurile Olimpice dupa ce nu a prins finala la Mondialele din 2016. Romancele sunt nevoite sa mearga in luna aprilie la un turneu preolimpic ce va avea loc la Rio.