Ben Affleck şi Jennifer Garner, aflaţi în prag de DIVORŢ, ar aştepta al patrulea copil

Actorii Ben Affleck şi Jennifer Garner, care au anunţat în luna iunie că s-au despărţit, la doar o zi după cea de-a zecea aniversare a căsătoriei lor, aşteaptă al patrulea copil, susţine presa americană, care scrie că cei doi au îndoieli privind decizia de a divorţa.

04 oct. 2015, 09:10
Ben Affleck şi Jennifer Garner, aflaţi în prag de DIVORŢ, ar aştepta al patrulea copil

Potrivit revistei OK!, apropiaţi ai cuplului au declarat că Affleck şi Garner încearcă să îşi continue căsnicia, fără a lua în calcul divorţul.

În plus, sursele spun că Jennifer Garner se plânge de o stare de oboseală „cum nu a mai avut decât atunci când era însărcinată”, potrivit Mediafax.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru „Pearl Harbor”, dar s-au îndrăgostit în 2003, în timpul filmărilor de la „Daredevil”, un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale.

Au decis să formeze un cuplu în 2005 şi s-au logodit în aprilie 2005. S-au căsătorit după alte două luni, în iunie, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet.