Ben Affleck și Jennifer Lopez, pregătiți pentru pasul cel mare. Actorul caută inel de logodnă, alături de mama soacră

Jennifer Lopez și Ben Affleck au gânduri serioase de nuntă, iar ceea ce i-a dat de gol a fost faptul că actorul a fost văzut căutând un inel de logodnă într-un magazin de lux.

24 aug. 2021, 16:02
Ben Affleck și Jennifer Lopez, pregătiți pentru pasul cel mare. Actorul caută inel de logodnă, alături de mama soacră

Jennifer Lopez

și Ben Affleck se vor căsători în curând, iar de data aceasta cei doi sunt mai hotărâți ca oricând ca nimic să nu le strice planurile și să facă totul ca la carte,

Actorul a fost văzut în timp ce căuta un inel de logodnă într-un magazin cu bijuterii de lux. Ben Affleck nu era singur ci a luat cu el un „consilier” de nădejede în persoana viitoare soacre, nimeni alta decât mama lui Jennifer Lopez.

Actorul a fost suprins într-un magazin celebru cu bijuterii de lux în timp ce examina atent inelele de logodnă, iar mama lui J.Lo nota atentă într-un carnețel caracteristicile fecărei bijuterii, relatează CanCan.

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează un cuplu după 17 ani. Sărutul pătimaș care confirmă totul

Jennifer Lopez

și Ben Affleck au decis să arate lumii întregi că relație dintre ei este una cât se poate de serioasă și că după 17 ani, cei doi s-au regăsit unul în brațele celuilalt. Diva latino, în vârstă de 51 de ani și actorul laureat al premiului Oscar, de 49 de ani, au împărtășit primul lor sărut în public, după ce au existat mai multe zvonuri cu privire la faptul că cei doi formează un cuplu.

Jennifer și Ben au fost văzuți în timp ce luau o cină romantică la un restaurant din Malibu, iar cei doi s-au sărutat precum doi îndrăgostiți, dovadă că cuplul Bennifer este din nou actual. Un alt aspect care confirmă că artista și actorul sunt într-o relație cât se poate de serioasă, este faptul că Jennifer și Ben se aflau în cadrul unui eveniment intim de familie, aniversarea zilei de naștere a surorii divei.

Mama lui Jennifer l-a primit foarte frumos pe Ben Affleck și întreaga familie a lui Jen părea încântată de faptul că cei doi și-au reluat relația. Recent, Ben Affleck a petrecut ceva timp cu cea care este posibil să-i devină „viitoare soacră”, mama lui J.LO, într-un casino din Las Vegas, titrează OKmagazine.

La evenimentul la care Jennifer și Ben și-au manifestat dragostea unul față de celălalt a fost prezentă întreaga familie, în special copiii gemeni ai divei. Atmosfera a fost una foarte armonioasă, semn că Jennifer și Ben Affleck sunt deja o familie.

 


loading...