Beneficii mai puţin cunoscute ale folosirii prezervativelor

Ştim toate că achiziţionarea prezervativelor reprezintă una dintre cele mai bune investiţii pe care le poate face oricine, fie bărbat sau femeie. Ce nu ştim, însă, este faptul că ele nu numai că împiedică răspândirea bolilor cu transmitere sexuala şi împiedică o sarcină nedorită, dar totodată ajută orice femeie să aibă un vagin într-o perfectă stare de sănătate, explică site-ul Womanshealthmag.com

RomaniaTV.net
18 mai 2014, 19:59
Beneficii mai puţin cunoscute ale folosirii prezervativelor

Specialistii au efectuat studii care au demonstrat ca o viata sexuala neprotjata de prezervativ creste aciditatea vaginala, care favorizeaza tot felul de bacterii si bacili sa-si faca „casa” acolo. Astfel, Beijin Friendship Hospital a efectuat un studiu pe un esantion de 164 de femei care foloseau toate prezervativ ca metoda de contraceptie. Toate aceste femei avea un nivel al lactobacililor mult mai bun decat cele care NU foloseau prezervativ.

Specialistii explica ca prezervativul reprezinta o bariera care impiedica sperma sa atace nivelul PH-ului din vagin, mentinandu-se ridicat nivelul lactobacililor, care lupta impotriva multor microbi si boli cu transmitere sexuala.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro