Beneficiile consumului de seminţe de in

Prin multitudinea de vitamine, minerale şi fibre pe care seminţele de in le conţin, consumul acestora au ca principal beneficiu faptul că ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii, dar şi a oaselor. Tenul va avea o strălucire aparte în urma consumului regulat de seminţe de in. De asemenea, seminţele de in pot fi folosite şi sub formă de mască de faţă pentru că sunt un exfoliat foarte eficient şi benefic, mai ales în cazul persoanelor care suferă de acnee.

RomaniaTV.net
02 feb. 2016, 09:44
Beneficiile consumului de seminţe de in

Seminţele de in conţin şi acizi graşi omega 3. Aşadar, seminţele de in nu ar trebui să lipsească din nicio cură de slăbire, pentru că aceşti acizi înlătură pofta de mâncare şi, în acelaşi timp, ajută la arderea caloriilor.

Citeşte şi  15 motive să consumi cu convingere nuci, alune şi seminţe

Aceleaşi seminţe pot fi consumate şi de către persoanele care suferă de insomnii sau sunt supuse constant stresului. Seminţele de in calmează organismul şi relaxează.

Femeile aflate în perioada menstruaţiei ar trebui să consume seminţe de in pentru efectul lor calmant. La fel se poate proceda şi în cazul persoanelor care suferă de migrene.

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro