Beneficiile merisoarelor. Tot ce trebuie sa stii despre ele. Beneficiile murelor pentru digestie, oase si imunitate

Merisoarele proaspete sunt aproape 90% apa, dar restul sunt in principal carbohidrati si fibre. Beneficiile merisoarelor pentru sanatate sunt numeroase.

07 apr. 2021, 17:56
Beneficiile merisoarelor. Tot ce trebuie sa stii despre ele. Beneficiile murelor pentru digestie, oase si imunitate

Beneficiile merisoarelor. 

Merisoarele sunt bogate in vitamine si compusi vegetali sanatosi, dintre care s-a dovedit ca sunt eficienti impotriva infectiilor tractului urinar.

Acest articol iti spune tot ce trebuie sa stii despre merisoare, inclusiv partea lor nutritionala si beneficiile merisoarelor pentru sanatate.

Leacuri din cămară: 6 beneficii ale merelor, de ce e bun iaurtul şi care sunt cele mai bune tipuri de sare
Datorita gustului foarte ascutit si acru, merisoarele sunt rareori consumate crude, deşi acolo sunt cele mai multe vitamine. De fapt, acestea sunt consumate cel mai adesea sub forma de suc, care este in mod normal indulcit si amestecat cu alte sucuri de fructe.

Alte produse pe baza de merisoare includ sosuri, merisoare uscate si pulberi si extracte utilizate in suplimente.

Beneficiile merisoarelor pentru sanatate
Merisoarele sunt o sursa bogata de vitamine si minerale, in special vitamina C. Vitamina C este unul dintre antioxidantii predominanti in merisoare. Este esential pentru intretinerea pielii, a muschilor si a oaselor.

De asemenea, beneficiile merisoarelor pentru crestere, metabolism si sistemul antioxidant al corpului se datoreaza continutului de mangan din aceste fructe.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Beneficiile murelor pentru digestie, oase si imunitate

Beneficiile murelor pentru sanatate sunt numeroase pentru ca aceste fructe de padure contin vitamine si minerale, sunt bogate in fibre si pot stimula creierul.

Beneficiile murelor depasesc cu mult gustul lor delicios. Sunt bogate in vitamina C si astea le face minunate pentru sanatate.

Vitamina C face parte integranta din formarea colagenului in oase, tesut conjunctiv si vasele de sange. Vitamina C poate, de asemenea, sa vindece ranile, regenereze pielea, lupte impotriva radicalilor liberi (molecule eliberate de toxine) in organism, absoarba fierul si sa te scape de raceli.

Vitamina C ajuta la reducerea formarii de substante cauzatoare de cancer in organism si actioneaza ca un antioxidant care poate reduce, de asemenea, stresul oxidativ din organism.

Beneficiile murelor pentru digestie
Majoritatea oamenilor nu primesc suficiente fibre in dieta lor zilnică. O dieta saraca in fibre a fost legata de probleme digestive, cum ar fi balonarea, constipatia si durerile de stomac.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Leuşteanul, medicament minune împotriva bolilor. Efecte miraculoase asupra sănătăţii noastre