Beni Ţânţaş a comis-o din nou: s-a luat la bătaie cu doi bărbaţi într-un bar

Fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni din Satu Mare a fost protagonistul unui nou scandal. Este vorba despre Beni Tânţaş, care, după ce a consumat alcool, s-a luat la bătaie cu doi bărbaţi într-un bar, potrivit România TV. Victimele au depus reclamaţii pentru agresiune şi ameninţare.

RomaniaTV.net
21 ian. 2014, 08:06
Beni Ţânţaş a comis-o din nou: s-a luat la bătaie cu doi bărbaţi într-un bar

Beny Tânţaş, cunoscut şi ca fost iubit al Nataliei Mateuţ, a fost protagonistul unui nou scandal, petrecut de data aceasta într-un bar din Satu Mare. Poliţiştii spun că acesta agresat doi bărbaţi, după ce ar fi consumat câteva pahare în plus.

Poliţiştii au fost sesizaţi azi noapte, în jurul orei 03,00, de către doi sătmăreni care au vizionat întreaga scenă din local. În urma investigaţiilor, poliţtiştii au stabilit că aceştia fuseseră agresaţi de Benjamin Ţânţaş şi de un prieten de-al acestuia. Victimele au depus reclamaţii scrise împotriva celor doi bărbaţi pentru agresiune şi ameninţare.

Benny Ţânţas, de 35 de ani, este şi autorul moral al unui grav accident, petrecut vara trecută, când se afla în maşină cu Natalia Mateuţ. Cei doi se îndreptau spre staţiunea Mamaia, când un poliţist i-a somat să oprească pentru că aveau viteză, dar aceştia nu s-au conformat.

Poliţistul i-a urmărit cu o motocicletă, dar s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind răni pentru care a necesitat săptămâni întregi de spitalizare.