Benny Adegbuy, GEST DISPERAT! Conflict cu un mercenar care A UCIS 300 de oameni în Angola!

Benny Adegbuy a fost nevoit să ia o decizie extrem de grea după ce ar fi avut un conflict cu dezvoltatorul imobiliar de la care și-a cumpărat casa și care se laudă că a omorât sute de oameni în Angola, unde ar fi luptat ca mercenar.

27 iul. 2018, 16:58
Benny Adegbuy, GEST DISPERAT! Conflict cu un mercenar care A UCIS 300 de oameni în Angola!

Benny Adegbuy și-ar fi cumpărat, cu ani în urmă, o locuință, într-un complex rezidențial situat în apropiere de Bucureşti. Alături de luptător, tot acolo și-au luat apartamente alți doi sportivi de top. Este vorba despre campionul MMA Ion Pascu „Bombardierul” și dublul campion mondial la kickboxing Adrian Gagiu.

Spy News scrie că, recent, proprietarul complexului ar fi intrat în conflict cu locatarii după ce le-ar fi trecut la întreținere cheltuieli pentru servicii care, în realitate, nu ar fi existat. Ca urmare, Benny a decis să-și scoată casa la vânzare. În același timp, proprietarul complexului ar fi avut certuri inclusiv cu Pascu și cu Gagiu. În timpul discuțiilor, acesta și-ar fi chemat inclusiv „ajutoare” și s-ar fi lăudat că a fost combatant în Angola, unde ar fi omorât cu sânge rece „peste 300 de oameni”!