Benny Adegbuyi și soția sa, implicați într-un accident grav pe autostrada A2! Care este starea lor de sănătate. ”Mașina este daună totală”

Benny Adegbuyi și soția sa au fost implicați într-un accident grav pe autostrada A2. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață, la kilometrul 138, pe sensul către Constanța.

08 apr. 2023, 17:12
Benny Adegbuyi și soția sa, implicați într-un accident grav pe autostrada A2! Care este starea lor de sănătate. ”Mașina este daună totală”
Benny Adegbuyi și soția sa, implicați într-un accident grav pe autostrada A2!

Benny Adegbuyi și soția sa, implicați într-un accident grav pe autostrada A2! Cei doi se îndreptau către o competiție de kickboxing care urmează să se desfășoare la Tuzla, în județul Constanța, când, din cauza vitezei, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un parapet.

Citește și Daniel Ghiță îl ironizează pe Benny Adegbuyi, după ce a pierdut prin KO în fața lui Ben Saddik: „Nulitățile au impresia că sunt sportivi”

Benny Adegbuyi și soția sa, implicați într-un accident grav pe autostrada A2!

Oamenii legii spun că șoferul conducea cu o viteză de 200 km/h, iar la un moment dat, la kilometrul 138, pe sensul către Constanta acesta a tras de volan pentru a evita contactul cu o altă mașină și a intrat în parapet.

În urma impactului, soția kickboxerul în vârstă de 38 de ani a suferit câteva leziuni la nivelul unei mâini, însă din fericire, amândoi sunt în afara oricărui pericol.

Benny Adegbuyi și soția sa se îndreptau spre Cupa Ronin K1,  alături de elevii săi de la Benny Fight Academy, care va avea loc în Sala de Sport Tuzla, din incinta Școlii gimnaziale nr. 1.

„Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare.

Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi”, a declarat Benny Adegbuyi, pentru GSP.ro.

Citește și Sandu Lungu dă verdictul aşteptat de toţi fanii. Cine ar fi câştigat o luptă între Moroşanu şi Daniel Ghiţă: „Să fim serioşi, sunt două ligi diferite”