BenQ a lansat un proiector portabil, compatibil cu iPhone și iPad

BenQ aduce în România a doua generaţie a mini-proiectorului Joybee, modelul GP2, compatibil cu iPhone și iPad

25 ian. 2012, 10:23

Joybee GP2 dispune de tehnologie de iluminare 3LED, rezoluţie WXGA(1280x800p), putând proiecta imagini HD de la distanţe reduse, are luminozitate de 200 ANSI lumeni, contrast nativ de 2400:1 şi posibilităţi complexe de conectare: HDMI, USB, A/V, RCA, D-sub. Mini-proiectorul poate reda o varietate de tipuri de fişiere şi permite, totodată, stocarea lor pe memoria internă de 2GB, sau pe un card SD/SDHC conectat în card reader-ul intern. Joybee GP2 este o soluţie multimedia completă, având integrat şi un sistem audio de 4W cu difuzoare stereo pentru un sunet de bună calitate.

Conectivitatea complexă asigură compatibilitatea noului Joybee GP2 cu aproape orice dispozitiv de divertisment. Prin portul HDMI, noul proiector poate fi conectat la smartphone sau chiar la tableta, un atuu important pentru cei care au nevoie de portabilitate.

Noul mini-proiector poate reda o varietate de formate multimedia, de la videoclipuri/filme cu subtitare (MKV, AVI, MOV, MP4, FLV, 3gp/3g2), imagini (JPEG, BMP, PNG), muzică (MP3, MP2, APE, FLAC, OGG, WAV, m4a), dar si fişiere MS Office (doc, xls, ppt, txt)sau Adobe PDF.

Lampa de tip LED are o durată de viaţă de 30.000de ore (în Eco mode) face ca GP2 să fie un proiector utilizabil mai mult de 20 ani fără a necesita întreţinere (4 ore/zi, 52 săptămâni/an).

Noul BenQ Joybee GP2 va fi disponibil pe piaţa din România începând din luna februarie, prin partenerii oficiali BenQ, la un preţ estimativ de 2.689 lei.


loading...